Royal Queen Seeds sleutelkoord

Het overkomt iedereen wel eens. Sleutels kwijt en natuurlijk precies op dat moment dat je haast hebt en ze nodig hebt. Dit is de oplossing! Iedereen die de cannabis levensstijl omarmt kan met trots deze coole keycord om zijn nek hangen. En je bent direct herkenbaar voor andere rokers, kwekers en andere liefhebbers van cannabis.
 5/5 (4) Schrijf een recensie
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (4)

Nooit meer je sleutels kwijt met dit geweldige cannabis keycord!

Het keycord bestaat uit twee delen, waardoor je sleutels eenvoudig los te maken zijn van het koord. Je favoriete website, Royal Queen Seeds staat in goudgele letters vermeld op de rode zijde van dit unieke keycord. De andere zijde is opvallend geel van kleur, ideaal voor het lokaliseren van je sleutels. Dit keycord zal elke outfit complimenteren. Aan het stikwerk kan je al zien dat het er een van goede kwaliteit is en je zult er dus lange tijd mee doen. Een speciaal veiligheidsmechanisme zorgt dat je je sleutels niet kan verliezen. De sleutelring is van stevig gepolijst metaal en is zeer goed vastgemaakt aan het keycord.

Deze keycord mag niet ontbreken als je je wilt identificeren met de cannabis cultuur. Ook op momenten dat je zelf niet meer zo helder nadenkt zal deze keycord haar nut bewijzen. Uit je mening over marihuana door het dragen van deze stoere keycord.

De keycord is aantrekkelijk geprijsd en is om die reden ook zeker geschikt als weggeefcadeautje op feesten. Een zeer bruikbaar cadeau van goede kwaliteit. Op de website van Royalqueenseeds.com vind je deze stoere keycord, maar ook vele andere artikelen, gerelateerd aan de cannabis levensstijl. Ook voor informatie over het kweken van je eigen planten kan je er terecht. Het logo van Royal Queen Seeds, een explosief groeiende hennepzaad producent in Europa, mag je werkelijk met trots dragen. Ook op facebook kan je ons vinden, voor het laatste nieuws en interessante aanbiedingen.


  By M. H. on 13/Jan/2015 :
  (5)

  Title : Quality
  Comment : Very nice product and super handy

  By J. V. on 25/Nov/2014 :
  (5)

  Title : Produit bien fini
  Comment : Plutot cool pour éviter de perdre ses clées ou pour les accrocher partout. Merci RQS

  By P. C. on 18/Nov/2014 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Very very good thing!!!!!!!!!!

  By T. S. on 17/Feb/2014 :
  (4)

  Title : schick schick
  Comment : finde das die farben von dem dingens in echt besser rüberkommen.aufdruck is wirklich auffälig und sollte nur im privaten getragen werden,oder verkürzt in der tasche :-).


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.