Critical Kush Bulkzaden

Dankzij de combinatie van het allerbeste van OG Kush en Critical Mass, is Critical Kush niet zomaar een Kush hybride. De soort schittert met een serieuze kracht dankzij haar hoge THC gehalte, maar zorgt toch voor een lekker gebalanceerd effect dat extreem ontspant, maar je niet vloert. Koop in bulk voor een flinke voorraad. Elk pakje bevat honderd zaden.
 5.00/5 (3) Write a review
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 200.00 incl. Btw In stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (3)

Royal Queen Seeds - Critical Kush Bulkzaden: Smakelijk, Krachtig En Gebalanceerd

CRITICAL KUSH

Critical Kush van Royal Queen Seeds combineert de eigenschappen van twee geweldige soorten, OG Kush en Critical Mass, in een geweldige hybride. Een van de beste kenmerken van de soort is haar hoge THC gehalte. Hiermee wordt een krachtig, ontspannen effect in lichaam en geest verzekerd. De high is echter ook weer niet zo sterk om je te vloeren. Dit maakt Critical Kush ideaal voor chillen en het verlichten van stress, terwijl je wel gewoon functionerend de dag doorkomt. Deze Kush bezit ook veel potentieel voor medicinaal gebruik en kan een goede keuze zijn voor pijnstilling, slapeloosheid en vele andere aandoeningen.

HOOGPRODUCTIEF EN IDEAAL OM BINNEN TE KWEKEN

Critical Kush wordt gemiddeld qua formaat, wat haar ideaal maakt voor binnen omdat ze in bijna elke tent past. Ondanks dit produceert ze een overvloed aan toppen en is 550g/m² zeker mogelijk. In aanvulling hierop bloeit Critical Kush in slechts 55-60 dagen. Kortom, ze is hoogproductief en ook nog eens snel.

UITMUNTENDE KUSH SMAKEN EN AROMA'S

De krachtige, maar gebalanceerde high van Critical Kush wordt vergezeld van een net zo indrukwekkende smaak. Van OG Kush heeft ze de uitgesproken, aardse kwaliteiten geërfd, gemengd met pittige en aromatische smaakeffecten. De rook is rijk en zalig.

Critical Kush van Royal Queen Seeds springt uit boven vele andere Kush hybriden. Zoek je naar een sensuele Kush met een bevredigende, langdurige high die je niet de rest van de dag aan de bank kluistert? Dan is deze soort voor jou. Tel daarbij op dat ze precies het goede formaat heeft voor binnenkweek en een fatsoenlijke oogst produceert en dan is het al snel duidelijk dat Critical Kush een echte topper is!

   

  By D. H. on 07/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Earth Man
  Comment : One of the most productive strains. Short flowering cycle, dense, massive and very potent buds. A little stretchy but would be ideal for SCROGG. I tried good few seeds from Royal Queens Seeds by far this is my favourite.

  By G. L. on 23/Jul/2018 :
  (5)

  Title : good en 1-
  Comment : drinte all gekomme

  By D. H. on 21/Jun/2018 :
  (5)

  Title : Mr Quality Grow
  Comment : Received seeds in very short period of time. Germination was 100% successful 100 out of 100 which was a pleasant surprise. Plants looks identical, good genetics, no hermies which is most important.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK