Bulkzaden van Easy Bud Automatic

Easy Bud is verreweg de meest eenvoudige soort om te kweken en levert een gigantische productie. Dit is een extreem kleine plant die niet groter wordt dan 50-60cm. Ze kan in kleine ruimtes worden gekweekt en op andere locaties waar grotere planten onpraktisch zijn.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 250.00
€ 250.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

In de cannabis industrie, heeft de verandering van het juridische landschap ervoor gezorgd dat de kansen voor bulk kwekers, die grootschalige medicinale cannabis farms willen oprichten, voor het grijpen liggen. Daarom zijn we begonnen met het aanbieden van veel van onze meest populaire soorten in grotere hoeveelheden. Onder deze soorten, zijn er maar weinig zo geschikt als onze Easy Bud.

Voor een kleine, eenvoudig te kweken plant, produceert Easy Bud een indrukwekkende oogst. Elke plant heeft het vermogen tot 165 gram medicatie per plant te produceren. De opbrengst buiten is ongeveer hetzelfde, maar de planten worden meestal wel groter.

Easy Bud is een Indica-dominante soort die afkomstig is uit een mix van White Indica en Ruderalis soorten. In acht tot negen weken na ontkieming, kan er worden geoogst. Deze soort bevat 12% THC, maar een te verwaarlozen hoeveelheid CBD en is geschikt voor patiënten die lijden aan chronische pijn en anderen die verlichting zoeken maar hun hoofd helder willen houden.

De rook, die door deze plant wordt gecreëerd, heeft een sterke, skunky geur. De smaak is zoet en wekt een diepe, lichamelijke high op, terwijl er een klassieke stone kan worden opgewekt in couch-lock stijl. De groei en het effect komen overeen met de autoflowering variant van White Dwarf.

Onze nieuwe verpakkingen met bulk zaden zorgen ervoor dat je Easy Bud kan aanschaffen in grotere hoeveelheden voor een lagere prijs per zaadje. Koop je meer, zal de prijs dalen. Neem contact op via de website, per telefoon of kom langs in onze winkel in Nederland. Contactinformatie vind je op onze hoofdpagina.

 • THC: 12%
 • CBD: 12%
 • Opbrengst Binnen: 275 - 325 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 115-165 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 50 - 60 cm
 • Hoogte Buiten: 60 - 110 cm
 • Bloei: 6 - 8 weken
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: White Indica x Ruderalis
 • Type: Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
 • Effect: Lichamelijk

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Super seeds
  Comment : Alle ohne weiteres aufgegangen und super super schnell ! Qualli 1a !!!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.