Bulkzaden van Royal Kush Automatic

Met dit royalty zaadje, komt de high automatic. Daarom hebben we haar Royal Kush Automatic genoemd. Dankzij 13% THC geniet je van een soepele, flinke high die zelfs de meest ervaren roker laat afdrijven op een gelukzalige rookwolk. Het Kush deel van de naam spelt genot voor liefhebbers van deze zalige plant. Kwekers kunnen altijd bij ons terecht voor de beste Royal Kush Automatic zaden.
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Professionele kwekers zullen ons aanbod van Royal Kush tegen bulkprijzen vast waarderen. Koop zoveel als je wil van deze vrij compacte plant, want we hebben altijd een flinke voorraad. Na ongeveer 8-9 weken kan er worden geoogst en het eindproduct zal van de hoogste kwaliteit zijn. Met deze plant is het kweekproces belangrijk, want 170 gram per plant is haalbaar onder de hand van een ervaren kweker. Dit is een heel fatsoenlijke opbrengst voor een plant die zo'n sterke lichamelijke high opwekt.

De plant zelf barst met pit en kruiden en ze zal consumenten plezieren met een heerlijk fruitig aroma. Dit aroma wordt ook nog eens gecombineerd met een heldere high, waarmee een cannabisplant is ontstaan waar mensen door de jaren heen zwaar verliefd op zijn geworden. Sommige mensen houden niet van dat spaced-out gevoel, opgewekt door bepaalde soorten, of de extreme high van de meer sativa-dominante varianten. Royal Kush Automatic is perfect voor rokers die houden van frisse smaken en een absoluut uniek kruidig en zalig aroma, dat wordt gewaardeerd door gebruikers over de hele wereld.

Genot is waar het om draait met Royal Kush Automatic. De high is niet spacey of te intens, maar een plezierige high die gestaag en oprecht is. Voor diegenen die willen experimenteren met de voorkeur van hun cliënten en ze willen verwennen met een ongebruikelijke soort om de rookervaring wat te vernieuwen, zal Royal Kush Automatic perfect zijn. Deze soort bestaat uit 25% sativa-, 40% indica- en 35% ruderalis genen en produceert een verfrissend eindproduct waarmee zaken interessant blijven. Koop de bekroonde zaden van Royal Queen Seeds in bulk, gebruik ons kweekadvies en ga professioneel te werk.

 • THC: 13%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 300 - 350 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 120-170 grams per plant dried
 • Hoogte Binnen: 60 - 90 cm
 • Hoogte Buiten: 120 - 150 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 8-9 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Kush x Ruderalis
 • Type: Sativa 25% Indica 40% Ruderalis 35%
 • Effect: Lichamelijk, helder high
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.