Royal Critical Automatic Bulkzaden

Critical is een van de oudste en betrouwbaarste soorten cannabis die er bestaan. Het is al heel lang een favoriete cannabis-soort van commerciële kwekers over de hele wereld. Critical is vele malen bekroond om zijn stevige goed groeiende karakteristieken en indrukwekkende oogsten.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Royal Critical Automatic bezit alle kwaliteiten die Critical zo beroemd hebben gemaakt, en is verbeterd met zelfbloeiende genetica. Dat betekent dat het niet alleen stevige goed groeiende planten zijn die hoge opbrengsten geven, maar ook dat kwekers hun lichtschema niet meer hoeven aan te passen.

Deze soort is gemaakt om te groeien en bloeien in een relatief korte cyclus. Doordat de plant in 6 – 7 weken bloeit, en in slechts 8 – 9 weken klaar is om geoogst te worden, heeft hij een kortere cyclus dan vergelijkbare soorten. De snelgroeiende Royal Critical Automatic met zijn verbeterde zelfbloeiende genetica die ook nog eens alle voordelen van de originele Critical heeft, maakt het tot plant waar elke kweker gelukkig van wordt.

Ten aanzien van de afmeting van de plant kan opgemerkt worden dat ze verrassend klein is voor het aantal buds wat geoogst kan worden. De open, bossige structuur van de planten zorgt ervoor dat de vrij korte 60 – 80 cm. hoge planten een indrukwekkende oogst van maximaal 165 gram per plant geven als ze buitenshuis worden gekweekt. Ook binnen kunnen ze, als ze met aandacht voor detail verzorgd worden, tot 400 gram gedroogde buds per vierkante meter opleveren.

De Critical-soort is samengesteld uit een nogal gecompliceerde combinatie van drie zeer populaire soorten. De verdeling in soorten en en genetische achtergronden van Royal Critical Automatic ziet er als volgt uit: Sativa (15%), Ruderalis (35%), en Indica (50%). Omdat ze voor de helft van uit Indica bestaat, overheersen de Indica-achtige effecten van deze specifieke soort bij het gebruik.

De kleine plant met zijn verrassende hoeveelheid dicht op elkaar gepakte buds met een THC-gehalte van 14%, geven degenen die het roken een al even indrukwekkende high. De wiet genereert een zoete geur en geeft de gebruikers een ontspannen high. Met zijn sterke, zoete smaak geeft de soort een aangename all-round rookervaring.

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 350 - 400 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 115-165 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 55 - 65 cm
 • Hoogte Buiten: 90 - 140 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 8-9 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Critical x Ruderalis
 • Type: Sativa 15% Indica 50% Ruderalis 35%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak

  By A. K. on 15/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Perfect everything
  Comment : Bin sehr begeistert alles hat gut geklappt


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.