Bulkzaden van Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic is een snelgroeiende autoflower. Ze heeft grote en harsachtige toppen en een heerlijk fruitig aroma. Een THC-waarde van 15% zorgt voor een milde en productieve high. Kweek haar met bulkzaden voor een doorlopende persoonlijke voorraad.
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Bulkzaden van Royal Haze Automatic: Snelle groei en fruitige smaken

Royal Haze Automatic is een betrouwbare en robuuste cannabissoort. Ze levert daarbij opbrengsten op die de verwachtingen ver overtreffen. De plant is het resultaat van een ambitieus project waarbij een Haze en Skunk-kruising in de autoflowering-wereld zijn geïntroduceerd. De soort heeft daarmee indrukwekkende en rijke genen die bijdragen aan haar complexe smaken en verheffende high. Haar ouders zijn de illustere Amnesia Haze en Skunk en hebben gezorgd voor een ontembare kruising. Deze is verder veredeld met ruderalisgenetica om Royal Haze Automatic haar eigenschappen van hardheid en autoflowering te geven. Ze is een uitstekende kandidaat als het gaat om het kweken met bulkzaden. Dit vanwege haar snelle groeicyclus en indrukwekkende opbrengsten. Je hebt hiermee altijd genoeg!

EUFORIE EN STEMMINGSVERBETERING: DE EFFECTEN

De combinatie van Amnesia Haze, Skunk en ruderalisgenetica heeft geresulteerd in een genetisch profiel dat voornamelijk sativa weerspiegelt. De toppen van Royal Haze Automatic hebben een THC-waarde die rond de 15% ligt en gemiddelde CBD-niveaus. Deze factoren genereren psychoactieve effecten die subtiel, helder en aangenaam zijn. Een paar trekjes van een joint of een flinke bong resulteert in een snel werkend effect dat gevoelens van geluk en euforie veroorzaakt. Het is een soort om met vrienden te roken als je zin hebt in grappige gesprekken en gelach. Royal Haze Automatic heeft daarbij een terpenen-profiel dat geuren en smaken van citrus, fruit en kruiden combineert.

SNELLE PLANTEN MET GROTE TOPPEN: HET KWEKEN

De ruderalisgenetica van Royal Haze Automatic voorspelt dat ze vrij klein en dicht bij de grond blijft. Deze voorspelling geldt voor binnenplanten met een piek van 85cm. Buitenplanten bereiken soms echter verrassende hoogten van 150cm. Royal Haze Automatic heeft lange en smalle toppen die zijn versierd met glinsterende trichomen. Binnenplanten bieden een opbrengst van maximaal 350g/m² en buiten gekweekte planten 130-180g per plant. Royal Haze Automatic is snel te oogsten en snelt in slechts 10 weken van zaad naar volledige bloei.

 • THC: 15%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 300 - 350 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 130 - 180 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 65 - 85 cm
 • Hoogte Buiten: 120 - 150 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
 • Type: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Effect: Cerebraal en verheffend
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.