Bulkzaden van Royal Haze Automatic

Denkend aan de Haze-variëteiten die zijn zo populair zijn in Amsterdam en in de rest van de wereld, zijn we met een aantal van de beste soorten aan de slag gegaan om een snelgroeiende en eenvoudig te kweken soort Haze te creëren. Door het kruisen van een Amnesia Haze met een populaire Skunk-soort.
Aantal zaden:
100x
€ 332.50
€ 332.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Denkend aan de Haze-variëteiten die zijn zo populair zijn in Amsterdam en in de rest van de wereld, zijn we met een aantal van de beste soorten aan de slag gegaan om een snelgroeiende en eenvoudig te kweken soort Haze te creëren. Door het kruisen van een Amnesia Haze met een populaire Skunk-soort, en deze vervolgens weer te kruisen met onze zelfbloeiende Ruderalis-soort, hebben we voor commerciële kwekers het beste van twee werelden gecombineerd.

De Royal Haze Automatic biedt kwekers het gemak en de snelheid van een zelfbloeiende plant, terwijl de integriteit van de originele Haze-variëteiten volledig in tact blijft.

Onze soort biedt commerciële kwekers een plant die, in vergelijking met de oorspronkelijke Haze-soorten, hoge kwaliteit buds geeft in een verbazingwekkend korte tijd. De planten kunnen buiten tot 150 cm. groot worden en produceren tot 180 gram gedroogde wiet. Onze zaden werken hard om buds te produceren waardoor uw werk lichter wordt. De zaden doen het binnen ook zeer goed, ze bereiken dan een hoogte tot 85 cm. en geven een opbrengst tot 350 gram per vierkante meter. De zelfbloeiende soorten zijn niet alleen in de bloeifase gemakkelijker te verzorgen, ze zijn ook veel steviger en flexibeler waar het gaat om weersomstandigheden en klimaat. Hierdoor is deze soort een toegankelijke en betrouwbare optie voor kwekers van alle niveaus, in een groter aantal regio's dan ooit tevoren.

Als het gaat om succes als professionele / commerciële kweker zijn er veel factoren die meetellen. U neemt in uw overwegingen natuurlijk de grootte, de opbrengst en de kwaliteit van de wiet mee, maar moet ook rekening houden met de vraag naar bepaalde soorten. Zijn populariteit in Amsterdam en vele andere regio's ter wereld pleiten voor deze soort, en de kwaliteit die wij leveren zal zowel uw als onze klanten tevreden stellen. Met een THC-gehalte van 15%, en een frisse, cerebrale high die veel gebruikers erg opwekkend vinden, zult u dankbaar zijn dat de planten zo snel en gemakkelijk groeien, en meer klanten hebben dan ooit tevoren.

 • THC: 15%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 300 - 350 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 130 - 180 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 65 - 85 cm
 • Hoogte Buiten: 120 - 150 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
 • Type: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Effect: Cerebraal en verheffend
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.