Bulkzaden van Royal Creamatic Automatic

Royal Queen Seeds is trots om Royal Creamatic , de nieuwste creatie uit onze collectie zelfbloeiende zaden, aan te kunnen bieden in bulk. Uiteraard zijn ze ook beschikbaar in de traditionele verpakkingen met een, drie, vijf en tien zaden. Royal Creamatic is geliefd om zijn zoete karamelsmaak die gepaard gaan met sterke fysieke effecten.
 3.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Royal Creamatic is een mix van de beste Royal Queen zelfbloeiende soorten met het Cream Caramel gen. Deze favoriete Spaanse Indica stamt af van Maple Leaf Indica, White Rhino, en Blue Black. Deze genetische mix geeft Royal Creamatic onovertroffen kwaliteiten, waardoor de plant met zijn compacte structuur gemakkelijk te telen is en snel te oogsten. De zoete smaak en aroma van karamel maken het tot een favoriet van velen.

Met deze speciale nieuwe soort biedt Royal Queen de best mogelijke combinatie van elementen aan. De zaden zijn niet alleen zelfbloeiend, ze zijn ook gefeminiseerd zodat alle planten stevige buds-producerende vrouwtjes zijn.

Telers houden van de compacte groeiwijze van Royal Creamatic, die in binnentuinen een hoogte bereikt van 60 - 80 centimeter, en een respectabele 400 – 450 gram per vierkante meter opbrengt. Buiten kan Royal Creamatic 80 - 100 centimeter hoog worden, en 115 – 165 gram gedroogde wiet per plant geven.

Royal Creamatic zaden ontkiemen binnen 48 uur, en in zeven tot acht weken na het ontkiemen zijn de planten klaar om geoogst te worden. Royal Creamatic is met andere woorden een uitstekende metgezel voor grotere gewassen die meer tijd nodig hebben, als ook een ideale kamerplant voor degenen die hun planten liever met privacy omgeven.

Royal Creamatic planten produceren dichte, met hars bedekte toppen die samen verreweg het grootste deel van de plant vormen. Verder heeft de plant slechts weinig kleine bladeren. Telers zijn verrukt over de overvloedige opbrengsten die deze kleine plant geeft.

Het aroma en de smaak van Royal Creamatic zijn te vergelijken met een bezoek aan een snoepwinkel, en de effecten van Royal Creamatic zijn heerlijk met een topkwaliteit Indica-high die zorgt voor een ontspannen maar niet overweldigd lichaam.

Rokers prijzen deze krachtige wiet om zijn geweldige overall-ervaring en zijn hemelse smaak en aroma. Telers genieten ook van de geur van Royal Creamatic. Deze plant wordt overal zeer goed ontvangen en is een uitstekende aanvulling voor ieders collectie.

Grote bestellingen kunnen worden gedaan via onze contactpagina waar we ook verschillende keuzemogelijkheden voor betaling en verzending bieden.

 • THC: 15%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 400 - 450 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 115-165 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 80 cm
 • Hoogte Buiten: 80 - 100 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Cream Caramel x Ruderalis
 • Type: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak

  By E. P. on 12/Apr/2019 :
  (3)

  Title : Genetiche strane
  Comment : Alcune si sviluppano in maniera strana con foglie deformi, probabilmente per una genetica non ancora ottimale


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Royal Creamatic Smoke Report

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Royal Creamatic Smoke Report

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.