Bulkzaden van Amnesia Haze Automatic

Amnesia Haze is een klassieke sativa die cannabisliefhebbers geweldig vinden vanwege haar fantastische high en citrusaroma. Amnesia Haze Automatic biedt dezelfde geweldige smaken en effecten, maar groeit sneller en wordt niet zo groot - perfect voor binnenkweek! De zaden zijn nu verkrijgbaar in bulkhoeveelheden.
 5.00/5 (5) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 375.00
€ 375.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (5)

Bulkzaden van Amnesia Haze Automatic: Een autoflowering klassieke sativa

Amnesia Haze komt uit Nederland, waar ze voor het eerst is gekweekt in de jaren '90. Tot op de dag van vandaag is ze een topfavoriet onder kenners. Ze biedt daarbij een spectaculaire high en geweldige smaak. Het kweken van de soort is echter een ander verhaal. De fotoperiode-variant heeft namelijk soms wel meer dan 12 weken bloei nodig en ze wordt vaak lang en onhandelbaar. Amnesia Haze Automatic maakt het kweken van deze klassieker eenvoudig - zelfs voor minder ervaren kwekers.

EEN SATIVA-LEGENDE: DE EFFECTEN

Er zijn (minstens) twee redenen waarom cannabisliefhebbers Amnesia Haze graag opsteken. Namelijk haar euforische sativa-high die even vrolijk als energiek is en haar smaak die verfrissende citrus combineert met diepe, aardse tonen. Amnesia Haze Automatic biedt dezelfde verbluffende high en kruidige citrussmaak als het origineel. Haar spectaculaire cerebrale effect maakt de plant fantastisch voor overdag. Ze maakt daarbij van elke activiteit iets leuks, ondersteund door motivatie en creativiteit. Ook geweldig om met anderen te delen!

EEN ONDERHOUDSARME, SNELGROEIENDE SATIVA: HET KWEKEN

In tegenstelling tot haar grotere, fotoperiode-zus, groeit Amnesia Haze Automatic een stuk sneller. Haar hele levenscyclus bedraagt slechts 80-85 dagen. Kwekers zijn dus in staat hun zakken in een veel kortere tijd te vullen. Het andere voordeel van Amnesia Haze Automatic is dat ze niet zo groot wordt als het origineel. Binnenshuis wordt ze tussen de 50 en 100cm, wat betekent dat een kleine tot middelgrote tent prima is. Je mag daarbij binnen tot 400g/m² verwachten en zo'n 180g/plant buitenshuis. Je hoeft niet op veel dingen te letten bij het kweken van dit meisje, behalve dat ze soms een beetje gevoelig is voor overvoeding. Het is dan ook verstandig om niet teveel te geven. Als je altijd al een echte sativa-legende hebt willen kweken, check dan Amnesia Haze Automatic eens. De zaden zijn nu verkrijgbaar in bulk. Kweek hiermee dit icoon het hele jaar door!

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 350 - 400 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 130 - 180 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 50 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 100 - 120 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Amnesia x Ruderalis
 • Type: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Effect: Cerebraal en verheffend

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Nice seeds
  Comment : Good seeds, 98 percent of the seeds sprout

  By S. V. on 24/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Strong and good taste

  By D. K. on 25/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Top!
  Comment : Had er 100 besteld en kreeg er 110Paar geprobeerd en ontspruite allemaal??Mooi verpakt en discreetAl om al Top??

  By N. V. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Tried this
  Comment : Purchased bulk seeds, to try how it will be. Waiting for germination

  By B. B. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Bulk seeds
  Comment : Seems to be bether that regular purchases


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.