Bulkzaden Van Royal Cheese Automatic

Cheese-soorten zijn populair onder cannabis-connaisseurs, vanwege hun unieke hartige smaak waarmee ze zich onderscheiden van andere soorten. Royal Queen Seeds presenteert Royal Cheese Automatic als antwoord op de vraag naar een eenvoudig te kweken en buitengewone autoflowering Cheese. De zaden zijn verkrijgbaar in bulk!
 5.00/5 (2) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Bulkzaden Van Royal Cheese Automatic - Iconische Cheese In Autoflowering Modus

Ondanks dat Cheese al bijna drie decennia meegaat, is ze nog altijd een sterke favoriet in de cannabiscommunity. Dat is niet verwonderlijk, aangezien geen andere cannabissoort zo’n iconische smaak en geur heeft. Royal Queen Seeds heeft deze beroemde soort verfijnd met ruderalis, zodat het kweken een koud kunstje is! Royal Cheese Automatic is een robuuste en productieve plant. Daarmee staat ze zeker niet in de schaduw van haar voorouders.

RUSTGEVEND, OPBEUREND EN DIE SMAAK!: DE EFFECTEN

Het hoogtepunt van Royal Cheese Automatic is absoluut de unieke mix van zure, aardachtige, kazige en kruidige vleugjes, waar Cheese haar legendarische status aan dankt. Ze scoort echter ook met een grandioze high. Met 15% THC wekt ze een sterke fysieke stone op die rustgevend werkt. Daarnaast is ze opbeurend, met een aangename vlaag euforie die de lichamelijke high in evenwicht houdt. Ze staat er tevens om bekend de eetlust te stimuleren en in grotere doseringen nuttig te zijn voor de slaap.

KLEIN VAN STUK, BUITENGEWONE OPBRENGSTEN: DE TEELT

Royal Cheese Automatic wordt binnen zelden hoger dan een meter. De plant past dus vrijwel overal. Teel je haar buiten, dan wordt ze ook niet veel langer. Dit maakt haar optimaal voor op een balkon of terras. Qua oogst is ze dan weer minder beheerst. In goede omstandigheden mag je binnen wel 475g/m² verwachten en tot 210g/plant buiten. Dit alles is binnen recordtijd haalbaar. Je oogst namelijk al 10 weken nadat je zaden zijn gekiemd. Als je de beste aspecten van Cheese in een gemakkelijk pakket zoekt, haal dan de zaden van Royal Cheese Automatic in bulk!

 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 425 - 475 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 160 - 210 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 60 - 120 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Cheese x Royal Critical x Ruderalis
 • Type: Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
 • Effect: Lichamelijk

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Amazing
  Comment : Very good seeds, good quality

  By T. S. on 17/May/2017 :
  (5)

  Title : Cheese
  Comment : Fast shiping. Five seeds it were not germinate. Ten seeds had not come from earth yet, but all the others were.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.