Bulkzaden van Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic biedt alle kracht van Jack Herer en presenteert dit als een handige, sterke en gemakkelijk te kweken autoflowering cannabissoort. Ze heeft dezelfde opbeurende high en overheerlijke smaak als de originele Jack, maar verstrekt deze in recordtijd. Als je Jack Herer fijn vindt, dan ben je dol op Royal Jack Automatic. De cannabiszaden zijn nu in bulk verkrijgbaar.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (1)
 • Recensies (1)

Bulkzaden van Royal Jack Automatic: Een snelle en betrouwbare legende

Geïnspireerd door de activist Jack Herer, zijn onze zaden van Royal Jack Automatic inmiddels een favoriet onder kwekers van autoflowers. Ze zijn nu verkrijgbaar in bulk. Royal Jack Automatic is een combinatie van Jack Herer en ruderalis-genetica. Daarmee bevat ze alle kwaliteiten die de ouders zo geliefd maken. En dat allemaal in een eenvoudig te kweken autoflowering pakket.

NET ZO STERK ALS HAAR NAAMGENOOT: DE EFFECTEN

Royal Jack Automatic behoudt de gevierde effecten van haar fotoperiodieke naamgenoot. De smaak en het aroma zijn kruidig, met een aantal pittige en peperachtige tonen. De high is dezelfde krachtige, opbeurende en motiverende roes waar Jack Herer om bekendstaat. Ze biedt echter geen pure cerebrale ervaring. Dankzij andere soorten in haar genen, wekt ze ook een kalmerende, ontspannen buzz op. De ideale combi! Daarnaast heeft Royal Jack Automatic een THC-gehalte van 16% en een gemiddeld CBD-niveau. Dit maakt de high beheersbaar, maar krachtig genoeg voor degenen die op zoek zijn naar een kick.

KLEIN, MAAR MACHTIG: HET KWEKEN

Velen beschrijven Royal Jack Automatic als een mini-versie van Jack Herer en dat ligt niet ver van de waarheid! Het belangrijkste verschil is dat Royal Jack Automatic dankzij de autoflowering genetica meerdere keren per seizoen te kweken is. En bovendien bijna overal.

Binnenshuis wordt deze struikachtige plant maximaal 80cm hoog. Ze gaat daarbij van zaad tot oogst in 9-10 weken. Ondanks de kleine omvang is ze in staat tot 400g/m² aan te maken. Niet slecht voor een kleine autoflower!

Buitenshuis wordt Royal Jack Automatic niet veel groter dan binnenshuis, maar heeft ze meer kans om de 80cm te bereiken. Ook is ze hier na 9-10 weken klaar voor de oogst. Daarbij levert ze maximaal 120g/plant op in ideale omstandigheden.

Ben je op zoek naar een cannabisklassieker die een legende van de cannabisgemeenschap eert en wil je deze in bulk? Dan zijn de cannabiszaden van Royal Jack Automatic een goede kandidaat.

 • THC: 16%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 325 - 375 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 60-110 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 40 - 80 cm
 • Hoogte Buiten: 60 - 80 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Jack Herer x Ruderalis
 • Type: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Effect: Sterke up high

  By A. F. on 17/Oct/2019 :
  (5)

  Title : complimenti
  Comment : ottima qualità e servizio


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Van Michel | 2018-02-21 14:51:31

Las jack à granel .son todas feminidad as o vienen con machos?

Royal Queen Seeds Team

Todas nuestras semillas son feminizadas.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.