Bulkzaden van Diesel Automatic

Het kleine formaat, de snelle groei en aangename high maken Diesel Automatic ideaal om te kweken met behulp van bulkzaden. Zelfs met beperkte ruimte kunnen telers een indrukwekkende oogst binnenhalen.
 5.00/5 (2) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Bulkzaden van Diesel Automatic: Een heldere high en vlugge groei

Diesel Automatic is de culminatie van NYC Diesel met ruderalis-genen. Deze avontuurlijke kruising is uitgevoerd om de rijke, pikante smaken en cerebrale highs van NYC Diesel te vangen in een autoflower. NYC Diesel is een hybride met een gelijke verdeling qua sativa- en indicagenen. Deze smaakvolle en krachtige genen komen oorspronkelijk van Mexicaanse en Afghaanse landrassen. De tweede oudersoort die hiervoor gebruikt is, betreft Quick One. Dit is een afstammeling van Lowryder #2, een soort die de basis heeft gelegd voor moderne autoflowering soorten. Deze kruising maakt deze genetica toegankelijker en gemakkelijker te telen voor beginners. Bovendien zijn de aromatische en harsrijke toppen sneller klaar, dankzij een kortere groeicyclus. Een klein formaat en relatief grote opbrengsten maken Diesel Automatic een goede soort om te telen met behulp van bulkzaden.

AARDACHTIGE SMAKEN EN LUCIDE HIGHS: DE EFFECTEN

De kristalrijke toppen van Diesel Automatic zijn in het lab geanalyseerd. De THC-gehaltes zijn daarbij rond de 14% uitgekomen. Wellicht is dat wat aan de tamme kant voor doorgewinterde blowers die hun THC-rijke toppen graag in hasjolie dompelen. Het is echter ideale rookwaar voor beginners en mensen die een milder psychoactief effect wensen. De gemiddelde kracht stelt je bovendien in staat om met een blunt of meerdere pijpen volledig te genieten van unieke karakteristieken. De sterke invloed van sativa zorgt voor een high die mentaal stimulerend en creatief is, maar tegelijk helder en alert. Diesel Automatic biedt tevens een aangename combinatie van terpenen. Deze combi kenmerkt zich door vleugjes citrusvruchten en brandstof. Daardoor is de plant complex en smaakt ze al snel naar meer.

ONOPVALLEND EN PRODUCTIEF: DE TEELT

Diesel Automatic behoudt tijdens de gehele duur van de groeicyclus een onopvallend formaat. Daardoor is ze een goede keuze voor kwekers die discreet wensen te blijven. Binnenplanten worden 40-70cm hoog en zijn gemakkelijk te kweken in omgebouwde computerkasten, emmers en kleine kweektenten. Buitenplanten worden iets hoger, namelijk 60-110cm, en passen uitstekend tussen gezelschapsplanten. Wat de opbrengsten betreft, leveren binnenplanten tot 375g/m² op. Bij buitenplanten is dit echter 110g/plant. Je hoeft niet lang te wachten op het roken van deze toppen, aangezien Diesel Automatic in slechts 10 weken van zaad naar oogst knalt. Kweek in bulk om je kweekruimte volledig met uitmuntende Diesel te vullen!

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 325 - 375 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 60-110 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 40 - 70 cm
 • Hoogte Buiten: 60 - 110 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Type: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Effect: Sterke up high

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : SUPER Diesel
  Comment : Einfach eine super einfache Sorte!!!

  By M. R. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : Diesel
  Comment : Great germination, stealth and quick shipping. satisfied


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.