Bulkzaden van Sweet Skunk Automatic

Sweet Skunk Automatic is vergelijkbaar met veel gebruikte en populaire rassen als Sweet Skunk en Skunk Critical Automatic. Omdat het zelfbloeiend is kan het geteeld worden in verschillende klimaten en op meerdere bodemsoorten. Deze eigenschap en het feit dat de plant slechts een minimale inspanning vraagt van het moment van zaaien tot de eindelijk geoogst, heeft de naam Automatic opgeleverd.
Aantal zaden:
100x
€ 325.00
€ 325.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Koop Sweet Skunk Automatic-zaden in bulk
Wiet bestaat in vele rassen en gebruikers hebben hebben zo hun voorkeur voor een bepaalde kwaliteit. Succes betekent starten met het beste materiaal, en dus met de beste zaden in bulk.

Skunk-variëteiten cannabis staan bekend om hun sterke geur. Sweet-soorten brengen de sterke geur in balans met een mild en aangenaam gevoel. Skunk-cannabis staat bekend om het feit dat het twee tot drie keer zoveel THC bevat als gewone marihuana. Het is eigenlijk het een kruising tussen Sativa en Indica. Skunk-variëteiten behoorden bij de vroegste experimenten die een hogere potentie ten doel hadden, en ze blijven aantrekkelijk voor MMJ-gebruikers vanwege hun bekendheid.

Deze specifieke soort bestaat voor 10% uit Sativa, voor 60% uit Indica en voor 30% uit Ruderalis. Het is geen achteloze kruising maar een zorgvuldig geselecteerd en zeer uniform gewas. De plant bereikt een THC-gehalte van ongeveer 15% en geeft zo'n 60 – 110 gram gedroogde opbrengst. Sweet Skunk Automatic groeit binnenshuis goed, en past zich aan de binnenverlichting aan door een veel kortere groei. De robuuste bladeren vangen fluorescerend licht op en produceren tot 450 gram per vierkante meter.

Om marihuana in het groot te telen is het noodzakelijk om een consistent gewas te hebben zonder variaties in smaak of potentie als gevolg van verhoging of veranderingen in bodemstructuur. Sweet Skunk Automatic zal zowel op een vlakke ondergrond als in de heuvels een consistent gewas opleveren. Het groeit en bloeit met een minimale input en doet het, net als zijn voorvaderen, zelfs als het gedeeltelijk in de schaduw staatt.

 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 400 - 450 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 60-110 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 40 - 80 cm
 • Hoogte Buiten: 60 - 100 cm
 • Bloei: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 9 - 11 weken na ontkiemen
 • Genetische Achtergrond: Early Skunk x Critical x Ruderalis
 • Type: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Effect: Cerebraal en verheffend
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.