Bulkzaden van Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic maakt klassieke genetica toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde telers. Met deze bulkzaden zijn kwekers in staat een aanzienlijke hoeveelheid van deze snelgroeiende plant tegelijkertijd te kweken.
Kies een aantal zaden
  • 100x
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Bubble Kush Automatic: Een aangename en zachte lichamelijke high

Bubble Kush Automatic is een smeltkroes van verschillende genetica, een soort die voortkomt uit een kruising tussen indica, sativa en ruderalis. Ze heeft daarbij de beste eigenschappen van haar ouders geërfd. Dit maakt haar aantrekkelijk voor liefhebbers van de originele klassiekers. Bubble Gum is gebruikt om de soort te verrijken met een bekroond terpeenprofiel dat zoet is. De legendarische OG Kush is ingezet om aardse tonen en indica-dominante effecten bij te dragen. En tot slot is Royal Critical Automatic gebruikt om een snelle groei en sterke genetica te bieden. Dit maakt haar makkelijk voor beginners om mee te werken. Het op grote schaal kweken van deze soort met gebruik van bulkzaden levert daarbij in een korte tijdsperiode een oogst van hoge kwaliteit op.

EEN THERAPEUTISCHE LICHAMELIJKE HIGH: DE EFFECTEN

De indica-dominante aard van Bubble Kush Automatic betekent dat haar effecten vooral gericht zijn op het lichaam. Haar THC-waarde van 16% zorgt daarbij voor een milde rook. Deze is geschikt voor beginners en voor overdag, althans met mate. Kort na het roken en inademen, merken gebruikers dat spanning afneemt. Ze is daarbij ook in te zetten voor therapeutisch gebruik, zoals bij pijn en angst. Na slechts een paar teugjes voel je een opvallende verbetering van je stemming. Het is wel aan te raden om snacks in de buurt te hebben wanneer je deze soort opsteekt. Onderschat haar kracht om de munchies te veroorzaken niet.

GEMIDDELDE OPBRENGSTEN EN SNELLE GROEI: HET KWEKEN

Voor een soort met een gemiddelde hoogte van 100cm biedt Bubble Kush Automatic goede opbrengsten. Telers die met bulkzaden kweken, ondervinden daarbij geen teleurstelling. Binnenshuis leveren de planten maximaal 400g/m² op en worden ze 70-100cm hoog. Buiten gekweekt in velden of perken levert de plant echter 170g/plant op. Daarbij profiteert ze van meer ruimte en bereikt ze een hoogte van zo'n 140cm. De toppen zijn 7-8 weken na de ontkieming al klaar voor de oogst.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.