Bulkzaden van Royal Gorilla Automatic

Royal Gorilla Automatic van Royal Queen Seeds is een baanbrekende autoflower met hoogwaardige genen van de Amerikaanse Westkust. Nu verkrijgbaar in bulk, met 100 zaden per verpakking.
Kies een aantal zaden
  • 100x
€ 375.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Bulkzaden van Royal Gorilla Automatic: Top autoflower, nu beschikbaar in bulk

Royal Gorilla Automatic van RQS luidt een nieuw tijdperk in voor autoflowering. Ze is een kruising van de beste genetica van de Amerikaanse Westkust en verfijnd voor kracht, aroma en productie. Royal Queen Seeds heeft hiervoor alleen de beste en krachtigste soorten uit de catalogus gebruikt. Namelijk Royal Gorilla en Royal Cookies. Hier hebben we ruderalis autoflowering genetica aan toegevoegd. Daarmee presenteren we een autoflower als geen ander. De spectaculaire kruising presteert beter dan vele andere autoflowers. Daarbij levert ze binnen 8 weken hoogwaardige toppen op met 20% THC en grote hoeveelheden hars.

KRACHTIG, VROLIJK EN ONTSPANNEND: DE EFFECTEN

Royal Gorilla Automatic beschikt over 20% THC, wat haar krachtig, maar niet overweldigend maakt. Haar stellaire cannabisgenetica, bestaande uit indica, sativa en ruderalis, geeft daarbij een geweldig effect dat zowel cerebraal als fysiek is. Ze vangt aan met een fijne, vrolijke euforie die langzaam verandert in een diepe ontspannende body-stone als je meer rookt. Terwijl ze je lichaam kalmeert en streelt van top tot teen, geniet je van een uitstekende mix van smaken die dieseltonen mengen met citrus-, dennen- en fruittonen.

HOOGWAARDIGE TOPPEN IN RECORDTIJD: HET KWEKEN

Royal Gorilla Automatic is een ideale soort voor binnenteelt, maar het is ook mogelijk haar buiten te planten. Met een optimale hoogte van 60-120cm binnenshuis is ze praktisch compact, maar groot genoeg om indruk te maken met een spectaculaire productie. Bestaande uit een grote cola en een aantal sterke zijtakken, levert ze tot wel 400g/m² aan toppen op. Deze zijn klaar voor de oogst binnen 8-10 weken nadat je je zaden hebt geplant. Kijkend naar de cijfers, is haar opbrengst misschien niet recordbrekend, maar ze maakt dit goed met spectaculaire hoeveelheden hars van topkwaliteit. Hiermee is de soort geweldig voor edibles en concentraten. De onderhoudsarme soort is daarbij geschikt voor toppen en snoeien en groeit bijzonder goed in een SOG. Als je buiten kweekt, mag je bovendien maar liefst 170g per plant verwachten. En omdat ze autoflowering is, zijn telers in staat meerdere oogsten in een kweekseizoen binnen te halen.

Het kan bijna niet fout gaan als je Royal Gorilla Automatic kweekt. Een spectaculaire autoflowering kruising die alles in huis heeft.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.