Het buiten kweken van cannabis soorten, zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft, kan een extreem lonende ervaring zijn. Niet iedereen heeft echter het geluk ergens te wonen waar de zon de hele dag schijnt, zodat de temperatuur warm is. Veel kwekers worstelen met een gematigd klimaat, waar zware regen, harde wind en koudere temperaturen heel gewoon zijn. Gelukkig zijn er cannabis soorten die onder deze omstandigheden kunnen worden gekweekt, dus hebben we een lijstje gemaakt met onze meest taaie, weerbestendige, RQS soorten om jou te helpen de beste keuze te maken.

SOMANGO XL

Somango XL is een cannabis soort die we hebben gemaakt om een klassieke, opwekkende, cerebrale rush op te wekken, zonder risico's op vermoeidheid of lethargie. De genetische achtergrond is Somango x Critical 47, dus ze heeft een extreme weerstand, waardoor ze zich staande kan houden in minder cannabis vriendelijke weersomstandigheden, zoals het Britse of Hollandse klimaat. Ze wordt maximaal 2m hoog en kan mogelijk 600g per plant produceren onder optimale omstandigheden. Somango XL kan tegen het einde van september worden geoogst.

Somango XL

Somango XL

Somango XL Royal Queen Seeds

Genetic background Somango x Critical 47
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned and powerful

Buy Somango XL

CRITICAL

Critical is een echte alleskunner die prima presteert in alle aspecten van de groei. Ze is uitbundig, veerkrachtig, sterk, krachtig en eenvoudig te kweken. En het belangrijkste is dat ze kan omgaan met koudere temperaturen. Haar korte bloeiperiode zorgt ervoor dat ze kan worden geoogst voordat de vorst inzet. Critical kan 2,2m hoog worden en een extreem gulle oogst produceren met zwaar ontspannende wiet. Omdat ze snel bloeit, kan ze eind september worden geoogst.

Critical

Critical

Critical Royal Queen Seeds

Genetic background Afghani x Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Critical

 

WHITE WIDOW

White Widow van Royal Queen Seeds stamt af van White Widow S1 en is een bekroonde Nederlandse klassieker die al tientallen jaren berucht en populair is. Deze Hollandse favoriet is in staat om het meer temperamentvolle klimaat in het noorden van Europa te behappen. Haar toppen wekken een frisse, heldere high op die zowel vrolijk als euforisch is. Als het gaat om de opbrengst, kan White Widow tot wel 600g per plant produceren, bij een hoogte van 1,9m. Haar bloeiperiode eindigt tegen het einde van oktober.

White Widow

White Widow

White Widow

Genetic background White Widow S1
Yield indoor 450 - 500 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 190 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely stoned

Buy White Widow

SKUNK XL

Skunk XL is het resultaat van een uitgebreid kweekprogramma, die speciaal werd ingezet om de best mogelijke Skunk te maken. Via zorgvuldige selectie, hebben we eindelijk Skunk XL geproduceerd, een cannabis soort die alle geliefde eigenschappen van Skunk uitvergroot, inclusief haar klassieke smaak en high. Dit is gecombineerd met een hoge weerstand en een korte bloeiperiode, zodat ze kan groeien in de koudere regionen in de EU. Ze kan 2m hoog worden en 675g per plant produceren. Skunk XL kan halverwege oktober worden geoogst.

Skunk XL

Skunk XL

Skunk XL Royal Queen Seeds

Genetic background Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect A combination of stoned + high

Buy Skunk XL

SPECIAL QUEEN 1

Special Queen 1 is een van onze originele klassiekers en ze is een extreem populaire keuze voor veel kwekers. Ze is de mix van Power Bud x Skunk, wat resulteert in een eenvoudig te beheren cannabis soort met een extreem lang aanhoudende, ontspannende high. Dit maakt haar ideaal voor beginnende kwekers, maar omdat ze onderhoudsarm is en een korte bloeiperiode heeft, presteert ze ook goed in de koudere regio's in Europa. Ze kan ruim voor de vorstperiode worden geoogst en levert een gulle oogst met aromatische, eersteklas wiet. Special Queen 1 eindigt haar bloeiperiode aan het eind van september.

Special Queen 1

Special Queen 1

Special Queen 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing
 

Buy Special Queen 1

 

Je kan er niet omheen; het kweken van cannabis in koudere regio's is lastig. Het gebrek aan zonlicht en slechte weersomstandigheden zullen je cannabis tot het uiterste drijven, maar met wat zorg en de juiste soort in handen, is het mogelijk succes te boeken en te genieten van een oogst zuurverdiende toppen! Deze soorten zullen bijdragen aan het bereiken van je doel.

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.