Autobloeiende indicasoorten zijn relatief gemakkelijk te kweken en produceren toppen die rokers een relaxte en ‘stoned’ ervaring geven.

Veel moderne rokers willen weten welke wietsoort ze inhaleren. Dit is te verklaren doordat er verschillende sub-soorten bestaan met uiteenlopende psychotrope effecten. Zelfs gebruikers die geen vooronderzoek doen, kennen het welbekende onderscheid tussen de cannabis sub-soorten  indica en sativa.
Indicastammen zijn populair om hun relaxte werking. Mensen krijgen er een plezierig en een zwaar lichaamsgevoel van, waardoor stress-verminderende effecten optreden. Indicasoorten bieden eerder een ‘stoned’ gevoel dan de ‘bruisende’ ervaring die geassocieerd wordt met sativa-stammen van de cannabisplant. Indicaplanten, geschikt om binnen te kweken, zijn betrekkelijk kort, breed en omvangrijk, met grote bladeren en dikke bladvingers. De sub-soort bevat doorgaans zowel een hoger CBD- als THG-gehalte dan sativa-planten. Dit maakt de soort een goede keuze voor medicijngebruikers en mensen die last hebben van angst.

Een andere sub-soort van cannabis bestaat onder de naam cannabis ruderalis. Deze enigszins minder bekende soort wordt veel minder groot en is van nature veel ‘wietachtiger’. Het sterke vermogen van de plant om in extreme klimaten te overleven, heeft er echter voor gezorgd dat de soort kan bloeien in het hoge noorden, waar gedurende het jaar weinig licht is in vergelijking met vele andere plekken op aarde. Om deze reden heeft de ruderalis de kracht om te ‘autobloeien’. Dit betekent dat er geen verandering in de fotoperiode nodig is om toppen los te laten, wat wel het geval is bij andere sub-soorten. Ruderalis is gekweekt met indica en sativa-soorten om stammen onder deze planten met autobloei-genetica te creëren.

Deze teelt heeft geresulteerd in een van de beste autobloeiende indicas op de markt. Hierdoor kunnen zowel kwekers als rokers rijkelijk genieten van het relaxte indicawiet van de indicaplant van gemakkelijk te kweken formaat. Hieronder de drie beste autobloeiende indicas die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Northern Light Auto noorderlicht automatische Cerebral en verheffend ruderalisNORTHERN LIGHT AUTO

Northern Light is verreweg een van de bekendste cannabissoorten ter wereld, waarvan de wortels in de Afghani-genetica liggen. Gedurende de jaren tachtig maakte de soort zijn entree in Nederland. Sindsdien is dit type gekweekt op een manier waardoor autobloei-genetica zich in de plant heeft ontwikkeld en de soort is gefeminiseerd. Dit betekent dat de soort substantieel gemakkelijker te kweken is en het risico op het doordringen van mannelijke planten in de groeiomgeving en het bedreigen van de oogst is uitgebannen. Wat wil een teler nog meer?

Deze soort biedt de roker een fijne, zoet-smakende joint of bong hit, gevolgd door een bevredigend psychisch effect en een mentaal verheffend gevoel. Het THC-gehalte is vastgesteld op minimaal 14%, terwijl het CBD-gehalte laag blijft. Dit maakt de soort een goede keuze voor mensen die vooral op zoek zijn naar psychoactieve effecten, wat nuttig kan zijn bij bepaalde medische gebruiken, evenals bij het vinden van ontspanning. Northern Light Auto is een kruising tussen Northern Light en ruderalis, en bestaat voor 80% uit indica en voor 20% uit ruderalis.

ROYAL BLUEMATIC

royal Bluematic Stoned en krachtig ruderalisRoyal Bluematic kenmerkt zich door een buitengewoon passende naam; het is de Royal Queen Seeds’-versie van de wereldberoemde Blueberry stam, nu autobloeiend en gefeminiseerd. Royal Queen Seeds autobloeiende genetica gekruist met Bluefamilie-genetica, Thaise soorten, Thaise kruisingen en Afghan uit Oregon en Californië zijn allen samengevoegd om deze overweldigende soort te creëren. De plant heeft een groeilengte van tussen de 60 en 75 centimeter en kan in slechts 8 tot 9 weken na het zaaien, worden geoogst. Deze kenmerken maken de soort perfect voor kleine kweek in binnenruimtes.

Met een bosbesachtige smaak, leidend tot een lichamelijk zwaar- en stoned gevoel, kenmerkt Royal Bluematic zich door een THC-gehalte van minimaal 14% en een gemiddelde hoeveelheid CBD. De plant bestaat voor 60% uit Indica, voor 30% uit ruderalis en voor 10% uit sativa.

SWEET SKUNK AUTOMATIC

Sweet Skunk Automatic is een kruising tussen Green Poison en de autobloeiende Big Devil #2.
Autobloeiende genen hebben de plant zeer veelzijdig gemaakt, waardoor deze kan leven in verschillende typen omgevingen. De soort is snelgroeiend en kan naar verwachting worden geoogst rond de 8 weken na het zaaien. De plant kenmerkt zich door een fruitachtige, vochtige geur en smaak en bevat ongeveer 15% THC en heeft een laag CBD-gehalte. Sweet Skunk Automatic bestaat voor 10% uit sativa, voor 60% uit indica en voor 30% uit ruderalis.

sweet skunkCerebral en verheffend ruderalis

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.