Bulkzaden van ICE

Indica Crystal Extreme, of kortweg ICE, dankt haar naam aan wat misschien wel haar beste kwaliteit is: haar uitstekende harsproductie. Hierdoor ziet ze eruit alsof ze bedekt is met ijs. Deze ongebreidelde productie maakt haar ideaal voor hasj-liefhebbers en ze biedt gebruikers behoorlijke opbrengsten, een goede smaak en een rustgevend effect. De zaden zijn nu verkrijgbaar in bulk!
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Bulkzaden van ICE: Super-harsrijke indica voor hasj

ICE van Royal Queen Seeds combineert drie iconische krachtpatsers als (bijna) pure indicakruising. Afghani-, Skunk- en Northern Lights-genetica zorgen voor robuustheid, goede opbrengsten en eersteklas toppen. Het hoogtepunt van ICE zijn ongetwijfeld haar harsrijke toppen. Deze maken de soort een perfecte keuze voor het maken van concentraten en hasj.

EEN KALMERENDE STONE: DE EFFECTEN VAN ICE

Met drie klassieke indica's als haar ouders biedt ICE een indica-achtige ervaring die je niet snel vergeet. Na slechts een paar trekjes genieten gebruikers van een ontspannende bodystone. Als een typische couch-lock-soort, is het het beste om haar in de avond te consumeren. Haar smaakprofiel combineert kruidige en aardse tonen met een vleugje munt voor soepele en aangename rook.

GEMAKKELIJK TE KWEKEN: HET TELEN VAN ICE

Zoals je zou verwachten, groeit ICE als een typische indica. Ze is een krachtige groeier, maar blijft kort en struikachtig. Binnenshuis bereikt ze slechts 100cm, waarmee ze een uitstekende keuze is als ruimte een probleem is. Door haar te knippen of toppen, is het eenvoudig haar te dwingen om nog struikachtiger te groeien voor betere opbrengsten. In een typische binnenkweekomgeving mag je je verheugen op een oogst van 400-450g/m². Het is ook mogelijk ICE buiten te kweken, hoewel ze het het beste doet in een warm en zonnig zuidelijk klimaat. In dergelijke omstandigheden bereikt ze een hoogte van 150-200cm en genereert ze een opbrengst van 550g/plant. Buiten is ze in september klaar voor de oogst. Hoewel het mogelijk is haar na acht weken bloei te oogsten, is het raadzaam om haar een paar weken meer te geven als je de harsproductie wilt maximaliseren.

Als je op zoek bent naar een uitstekende soort voor hasj en concentraten, dan is ICE je beste keuze! Het is nu mogelijk de cannabiszaden in bulk te kopen bij Royal Queen Seeds.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 400 - 450 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 500 - 550 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 120 cm
 • Hoogte Buiten: 150 - 200 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: September
 • Genetische Achtergrond: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Type: Sativa 10% Indica 90%
 • Effect: Fysiek stoned
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.