Bulkzaden van White Widow

Royal Queen Seeds biedt nu ook White Widow-zaden aan in bulk. Bulkorders zijn ideaal voor commerciële kwekers die grote hoeveelheden zaden nodig hebben voor hun florerende bedrijven.
 5.00/5 (3) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (1)
 • Recensies (3)

White Widow-cannabis staat bekend om zijn hoge potentie en dikke laag trichomen voor zowel recreatieve als medicinale toepassingen. White Widow is beroemd om zijn witte verschijning, wat wijst op het hoge THC-gehalte van wel 20 tot 25%.

White Widow bestaat voor 65% uit Indica en 35% uit Sativa; de eigenschappen van deze combinatie geven een cerebrale high. White Widow verbetert de stemming met zijn uplifting effecten. De Indica-dominante soort verbetert ook de eetlust.

Terwijl White Widow stimulerend is en de gebruikers aan kan zetten tot creatieve activiteiten is de high die het produceert ook erg ontspannend. Deze iconische soort is sinds zijn ontwikkeling in Nederland een winnaar van cannabis-awards. Gebruikers zijn dol op White Widow, en voor elke serieuze kweker is het een natuurlijke aanvulling op zijn teelt.

White Widow is ideaal voor medicinale marihuanakwekerijen. Terwijl de potente soort een actieve high geeft is hij met zijn kalmerende effecten ook behulpzaam bij het inslapen. White Widow kan pijn, misselijkheid en psychische klachten zoals stress en depressie verlichten.

White Widow kan binnenshuis 60 tot 100 cm. hoog worden. De veelzijdige soort kan ook buiten worden geteeld waar het 150 tot 190 cm. hoogte kan bereiken. De plant is makkelijk te telen omdat hij bestand is tegen schimmels en ook lagere temperaturen aankan.

Een ander voordeel voor commerciële kwekers is zijn hoge opbrengst van White Widow. Binnenshuis kan White Widow 55 tot 65 gram per plant leveren. Buitenshuis kan dat oplopen tot 500 gram of meer per plant. De plant heeft een bloeitijd van 8 tot 9 weken. Een bulk White Widow-zaden van Royal Queen Seeds is zeer geschikt voor alle soorten professionele grow set-ups.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 450 - 500 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 550 - 600 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 150 - 190 cm
 • Bloei: 9 - 11 Weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische Achtergrond: White Widow S1
 • Type: Sativa 50% Indica 50%
 • Effect: Extreem stoned

  By M. M. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Besser geht nimmer
  Comment : Super schneller Versand! Und 110 Anstatt 100 bekommen 10% finde ich sehr großzügig!!! Und das aller aller Beste 60Stck zum keimen gelegt und alle 60 nach 48 Std gekeimt👍👍👍 bin total begeistert, denn wo ich vorher immer bestellt hab,hätte ich steht’s 50 % Ausfall!!! Und aus diesem Grund gibt es für mich nur noch eine Adresse “ Royal Queen 😎👍😎👍

  By S. H. on 31/Oct/2018 :
  (5)

  Title : One of the best
  Comment : Realy good one. fells good.

  By M. Z. on 11/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Cracker
  Comment : Beauty


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Van Ryon | 2018-07-03 17:37:47

Bonjour, est-ce que ces graines sont féminisées ?

Royal Queen Seeds Team

Yes, all the seeds in our catalog are Feminized.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.