Bulkzaden van Fruit Spirit

Niet alle wiet is hetzelfde. Aan sommige soorten is een lange zoektocht naar de perfectionering van het rookgenot voorafgegaan. Fruit Spirit is een goed voorbeeld van een sterk verbeterde soort die verkregen is door experimenten van telers.
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Fruit Spirit’s zachte hoofd-high gaat gepaard met een van de zoetste smaken die u kunt vinden onder de cannabissoorten. Fruit Spirit is gemaakt voor rokers die op zoek zijn naar de ultieme smaak van wiet. Nieuwe gebruikers, aangetrokken door de nieuwe wettelijke status van wiet houden ook van deze smaak. Fruit Spirit produceert berijpte toppen die smaken naar verse bosbessen. Fruit Spirit bestaat voor 60% uit Sativa en 40% uit Indica, ideaal voor legale verkopers die verkoopwaarde van hun handel willen maximaliseren. Het is een prachtige soort; de smaak, het aroma en de high van deze efficiënte goed groeiende plant zijn onovertroffen.

Telen
Binnenshuis wordt Fruit Spirit maximaal 1 meter hoog. De compacte groei maakt Fruit Spirit binnenshuis dan ook zeer geschikt voor massateelt in een compacte ruimte. Fruit Spirit produceert een strakke mooie bud die een grote aantrekkingskracht op kwekers heeft door de hoge opbrengst ten opzichte van de hoeveelheid ruimte die nodig is voor de groei. De plant heeft ook een relatief korte bloeitijd die het potentieel nog verder maximaliseert. Fruit Spirit doet het ook goed in de buitenlucht waar het een hoogte van 2 meter kan bereiken. Voor outdoor-tuinieren is het belangrijk te weten dat de plant het beste groeit in warme gebieden met veel zon; hij kan zelfs extreme hoeveelheden zonlicht aan. Fruit Spirit verslindt zogezegd het zonlicht.

Ervaar Fruit Spirit nog vandaag
Proef het resultaat wat marihuanakenners bewerkstelligd hebben in hun zoektocht naar een rookervaring met een smaak die mind-blowing genoemd mag worden. Fruit Spirit is het resultaat van liefde, nieuwsgierigheid, botanische innovatie en consumentenvraag. In het tijdperk van gelegaliseerde wiet, belooft Fruit Spirit een zwaargewichtkampioen te worden qua verkoop. Een mondvol bosbessen en een aangenaam hoofd-high; Fruit Spirit kent zijn gelijke niet.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 375 - 425 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 475-525 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 120 cm
 • Hoogte Buiten: 175 - 220 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: Blueberry x White Widow
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: High (zoete smaak)
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.