Bulkzaden van Power Flower

Power Flower is een bijna pure sativa die afkomstig is van de legendarische Power Plant uit Zuid-Afrika. Ze dankt haar naam niet alleen aan haar productiepotentieel, maar ook aan haar krachtige en energieke high. Power Flower is hier nu in bulk beschikbaar.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Bulkzaden Van Power Flower: Eenvoudige, Krachtige Sativa Met Hoge Opbrengsten

Power Flower is ons eerbetoon aan de originele Power Plant, een legendarische sativa-dominante cultivar uit Zuid-Afrika die populair is in de Amsterdamse coffeeshops. De plant staat bekend als een van de eerste hoogproductieve commerciële soorten, waarmee ze inmiddels een topfavoriet is onder vele cannabistelers. Power Flower is echter niet alleen een krachtpatser als het gaat om productie. Cannabisrokers houden ook van haar actieve en boeiende high.

ACTIEF EN ENERGIEK: DE EFFECTEN VAN POWER FLOWER

Power Flower is op alle fronten een verfrissende plant. Ten eerste gaan haar zoete en zure citrussmaken briljant samen met een basis van verse dennen. Ze combineert deze verkwikkende smaken met een energieke head-high die inspirerend en toch aangenaam soepel is. Met dit effect is Power Flower geweldig voor overdag. Daarbij verbetert ze je humeur en maakt ze elke activiteit leuker. Ze is ook fantastisch om te delen met vrienden.

SUPER SNEL EN SUPER PRODUCTIEF: HET KWEKEN

Kweek Power Flower binnenshuis en ze wordt niet veel groter dan 1m. Hierdoor is ze een geweldige plant voor binnenteelt. Onder een lamp van 600W mag je je daarbij verheugen op 500-550g/m². De soort is ook buiten te kweken in verschillende klimaten, hoewel ze het beste presteert in warme regio's, zoals rond de Middellandse Zee. In goede buitenomstandigheden en op voorwaarde dat ze veel zon krijgt, levert ze maar liefst 550g/plant op. Als productief wonder is Power Flower in slechts 8 weken klaar voor de oogst. Dit is vooral opmerkelijk gezien het feit dat ze 88% sativa is. Buiten is ze in oktober klaar voor de oogst. Ze racet niet alleen door de bloei, maar ze is ook onderhoudsarm. Hierdoor is de soort een geweldige keuze voor beginners. Of je nu een ervaren of onervaren kweker bent, koop de zaden van Power Flower in bulk bij RQS. Zo ben je in staat het hele jaar door een verheffende, energieke high te ervaren!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 450 - 500 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 120 cm
 • Hoogte Buiten: 160 - 200 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Oktober
 • Genetische Achtergrond: South African Sativas
 • Type: Sativa 88% Indica 12%
 • Effect: Sterke up high

  By M. V. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Power plant
  Comment : Is voor commerciële telers een musthave! Bezorging is altijd goed verzorgd, ontkiemen bijna allemaal. Het is een sterk soortje welke bij veel mensen gelieft blijft.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.