Bulkzaden van Shining Silver Haze

Super Silver Haze  combineerde de korte bloeitijd van de Indica met de ongelooflijke smaak en krachtige high van de Sativa; sinds de uitvinding van chocolade met pindakaas had de wereld niet zo geglimlacht.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 325.00
€ 325.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Na tientallen jaren van kweken met soorten uit onder anderen Zuid-India, Mexico, Thailand en Colombia, creëerden twee broers een wiet die de wereld nu kent als Haze. Kort nadat Haze zijn weg naar Nederland vond, waar het verder werd gehybridiseerd, zag een van de klassieke Haze-soorten het daglicht.

Als afstammeling van de klassieke Super Silver Haze, is Shining Silver Haze al vanaf het begin een favoriet van rokers en kwekers. Deze gefeminiseerde soort kent een bloeitijd van slechts 9 – 10 weken en brengt gemiddeld 55 – 65 gram op. Onder een 600 W. lamp kan deze zeer krachtige soort een oogst geven tot 450 gram per vierkante meter. De plant wordt binnenshuis tot 1m. (3 ft.) groot, en kan buiten tot 2 m. (6 ft.) uitgroeien als hij veel zon heeft (zoals in Noord-Afrika, Spanje en Italië).

Met zijn mix van 75% Sativa en 25% Indica weet Shining Silver Haze alle soorten rokers te behagen. De ongelooflijke combinatie van ontspanning met een cerebrale high geeft cannabiskenners een intens zoete, verrukkelijke smaak en beloont hen met een wazig hoofd-high.

Shining Silver Haze is altijd in verpakkingen van 1, 3, 5, en 10 zaden beschikbaar bij Royal Queen Seeds. Maar als gevolg van de groeiende beweging die strijd voor legalisatie van het kweken van marihuana voor zowel recreatief als medicinaal gebruik, biedt nu Royal Queen Seeds deze zeer populaire en krachtige soort nu ook aan in bulk. Ja dat klopt: BULK! De vraag in winkels en apotheken over de hele wereld wordt steeds groter en we willen er absoluut voor zorgen dat u topkwaliteit zaden zoals Shining Silver Haze voor de beste prijzen kunt krijgen.

 • THC: 21%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 600 - 650 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 120 cm
 • Hoogte Buiten: 180 - 220 cm
 • Bloei: 9 - 11 Weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische Achtergrond: Haze x (Skunk x Northern Light)
 • Type: Sativa 75% Indica 25%
 • Effect: Zeer high

  By S. H. on 13/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Perfect seed
  Comment : Its a complete 5/5. very happy with this one!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.