Bulkzaden van Amnesia Haze

Dit is de onvervalste Amnesia Haze die je zoekt. Als basis voor het Europese cannabiswereldje zijn deze prijswinnende zaden het extra geduld tijdens de bloeiperiode zeker waard. Geef haar voldoende liefde en ze beloont je met een grote opbrengst en smakelijke toppen. Wil je keer op keer van haar genieten? Koop dan de bulkzaden van Royal Queen Seeds!
 4.5/5 (11) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 375.00
€ 375.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (9)

Bulkzaden van Amnesia Haze: Een inspirerende Haze-legende

Amnesia Haze is een betrouwbare superster die de inspanningen van cannabiskwekers aan beide zijden van de oceaan combineert. Als mix van verschillende Haze-hybrides die verder geraffineerd is met een old-skool Haze van een Amerikaanse migrant, is deze verbluffende strain snel topfavoriet geworden in de Amsterdamse coffeeshops. Als je door de stadsstraten wandelt, is de kans groot dat je op elke hoek van de straat deze 70% sativa ruikt. Maar pas op, het kan zomaar gebeuren dat je met deze soort de ruimte in schiet!

BUITENGEWOON STERK EN SPIRITUEEL: DE EFFECTEN

Dankzij een THC-gehalte van 22% blaast Amnesia Haze je brein linea recta de ruimte in. Deze strain is niet voor beginners of mensen met een zwak hart. De high is zo beresterk en visceraal dat deze vaak als een ervaring op zich wordt gezien. En dat niet alleen; dit effect houdt ook een tijdje aan. Houd daar dus rekening mee als je voornemens bent deze dame te roken. Uiteindelijk zal de high overgaan in prettige fysieke ontspanning. Dit dankzij haar 30% indica-genen. Verwacht dat de smaak overeenkomt met een typische Haze: fris en fruitig, met gronderige en citroenige schakeringen. Al met al is ze gewoon heerlijk om te roken. En als je de snoeiharde spirituele high aankunt, wordt ze zeker je nieuwe favoriete stash!

LANGE BLOEIPERIODE, GROTE BELONING: KWEEKINFO

We begrijpen heus wel dat de meeste kwekers een bloeiperiode van 9-11 weken lang vinden, maar geloof ons nu maar, spijt zul je er niet van krijgen! Amnesia Haze levert monsteropbrengsten op; binnen oogst je 600–650g/m², terwijl buitenkwekers in de zon kunnen rekenen op 650-700g/plant. De planten zijn bovendien veelzijdig. Ze zijn daarbij geschikt voor verschillende kweekmethoden en -technieken, zoals teelaarde, hydro, SOG en ScrOG. We bevelen echter aan haar binnen te kweken, omdat ze volop zon en behoorlijk warm weer nodig heeft om buiten maximaal te presteren. Ze is bovendien nogal gevoelig voor klimaatschommelingen, insecten en irrigatieproblemen. Houd daar als buitenkweker dan ook rekening mee. Ben je op zoek naar een bestendige voorraad verbazingwekkende toppen van Amnesia Haze, die je de ruimte in lanceren? Kies dan voor onze bulkzaden.

 • THC: 22%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 600 - 650 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 650 - 700 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
 • Hoogte Buiten: 175 - 210 cm
 • Bloei: 9 - 11 Weken
 • Oogstmaand: Oktober
 • Genetische Achtergrond: Origineel Amnesia Haze
 • Type: Sativa 70% Indica 30%
 • Effect: Extreem high, langdurig en lichaamsontspannend

  By P. G. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Amnesia Haze - Unforgettable!
  Comment : I shall certainly come back to this one again. Super product, super service.

  By G. B. on 02/Oct/2019 :
  (5)

  Title : amazing stain
  Comment : this strain is amazing. the smel and taste are realy powerfull

  By A. R. on 06/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Top!
  Comment : Super spul doen zeg ik !

  By K. N. on 10/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Number one
  Comment : one of the best choice ;) looking forward :) Best service in the world perhaps ;)

  By M. R. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Title : best seeds ever
  Comment : top seeds

  By I. D. on 28/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Gut?
  Comment : Keimrate 98%Blütezeit nicht unter 80 Tagen 4 Pflanzen pro qm / bei 600 Watt immer über hundert Gramm pro Pflanze.Temperaturen bis 36 Grad sind kurzzeitig kein Problem.Durchschnittliche Pflanzenhöhe min 180cm in 18 Liter Töpfen.Durchschnittliche Pflanzenhöhe mit ohne Kopf min 160cm in 18 Liter Töpfen.(Empfehlung)Wenig Ärger mit Schimmel wenn der Abstand stimmt,nicht zu dicht stellen Pflanzen brauchen Luft.

  By A. S. on 02/May/2018 :
  (5)

  Title : Just as good as buying single seeds
  Comment : Top quality, very good and good shipping , I would recommend to everyone to get this product

  By V. Ö. on 16/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Alle Gekeimt
  Comment : Habe die Ware wie immer nach so 12 Tagen Erhalten alles unbeschadet angekommen gut verpackt und in einer plastik tüte verschweisst in einer metaldose mann bekommt von RQS 110 also 10 geschenkt noch mal und die ganzen geschenke halt wie immer das beste ist 10%rabbat code zu benutzen zahlt mann nur 315 euro statt 350 und spart enorm so die babys wurden ins ausland verschickt zum besten kumpellll wo leider RQS nicht versenden kann wieso auch immer er hatt alle 110 zum keimen gebracht und alle ausser 1 wollte nicht und den hat er mit dem tipp von mir leicht angedrückt bis er leicht aufplatz dann nach einem tag ist er auch gekeimmt also eine 100% Keimungsrate gewesen wie immer bei RQS qualitets ware sind richtig herangewachsen und freu mich im urlaub es dann auskosten zu können mit meinem kumpelll das wird ein entspanneder und geiler urlaub ansonsten wie gesagt RQS ist bis jetzt die beste Marke was Pflanzen angeht.Viel Erfolg allen bei der wahl der sorte.

  By C. M. on 18/Aug/2014 :
  (5)

  Title : amne feminisee
  Comment : c est la meilleur de toute en gout


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.