Bulkzaden van Northern Light

Northern Light is een immens populaire, klassieke cannabissoort. Ze is nog altijd wereldwijd geliefd onder kwekers. Ze zijn dol op deze bekroonde indica, want ze is simpel en ongecompliceerd. Ze is echter ook betrouwbaar en produceert fatsoenlijke opbrengsten van topkwaliteit. Northern Light bulkzaden zijn nu verkrijgbaar bij Royal Queen Seeds.
 4.5/5 (3) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (3)

Northern Light bulkzaden: Een wereldberoemde cannabisklassieker

Geen andere cannabissoort heeft zo'n uitgesproken invloed op moderne cannabisgenetica als de bekroonde Northern Light. Haar exacte genetische opmaak is nog altijd een mysterie. Het verhaal gaat dat ze is ontstaan aan de Amerikaanse West Coast uit 11 verschillende planten, mogelijk Afghani landrassen met Thai invloeden. Sinds ze in de jaren 80 ten tonele verscheen, zijn haar genen gebruikt als basis voor veel van de allerbeste cannabissoorten.

EEN DROOM VOOR INDICA-LIEFHEBBERS: DE EFFECTEN VAN NORTHERN LIGHT

Northern Light van Royal Queen Seeds is een 100% indica. Dit betekent dat cannabisliefhebbers zich mogen verheugen op een ontspannende couchlock-sessie. Ze is geweldig voor gebruik in de avonden, als je simpelweg wilt ontspannen. Northern Light combineert aardse smaken met vleugen dennen en zoetigheid. Deze old-school smaak kom je tegenwoordig niet vaak tegen.

EEN ONGECOMPLICEERDE SOORT: HET KWEKEN VAN NORTHERN LIGHT

Northern Light is absoluut een indica. Toch vertoont ze in haar ontwikkeling kenmerken van een sativa. Denk aan lange, dunne bladeren en veel ruimte tussen de internodes. Maar ze houdt deze groei zelf in toom, zoals een echte indica betaamt. Ze wordt niet hoger dan 120cm, wat haar gemakkelijk te beheersen maakt. Kweek je haar binnen, onder een 600W lamp? Dan produceert ze wel 500g/m² na een korte bloeiperiode van 8-10 weken.

Je kunt Northern Light ook buiten kweken. Ze prefereert echter wel een warm en zonnig klimaat, zoals Zuid-Europa of Californië. Met de juiste verzorging en goede voedingsstoffen is een hoogte mogelijk van 220cm. Het oogstmoment valt aan het eind van september. Ze trakteert je dan op toppen van de beste kwaliteit en een buit van wel 625g/plant. Woon je in een wat kouder klimaat in Europa? Zet haar dan liever binnen of in de kas.

Wil je een ware cannabislegende kweken? Je zit altijd goed met Northern Light van Royal Queen Seeds, nu in bulk verkrijgbaar.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 500 - 550 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 575 - 625 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 100 - 160 cm
 • Hoogte Buiten: 180 - 220 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische Achtergrond: Northern Light S1
 • Type: Sativa 0% Indica 100%
 • Effect: Stoned + high

  By S. J. on 06/Apr/2018 :
  (4)

  Title : recommended
  Comment : good strain. 90% germination

  By T. J. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Bulk123
  Comment : Fast, exceptional delivery and stealthy, I had 100 percent germination success within the first 48 hours, thank you royal queen for your service and quality

  By B. I. on 05/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Recommended
  Comment : 110 seeds are shipped with each order. Over 99% germination rate in peat/perlite


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.