Bulkzaden van Royal Cheese Fast Flowering

De Royal Cheese Fast Flowering is een cannabisstrain die ontwikkeld is in Groot-Brittannië. Ze is afkomstig van de originele Skunk-strain. Een toegewijd team cannabiskwekers creëerden een strain die zo stonk dat ze geen betere naam konden bedenken dan Cheese. Algauw verspreidde ze zich over de hele wereld. Onze versie van deze strain is feminized om haar populariteit nog meer te verbeteren.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Medicinale marihuana wordt over de hele wereld steeds meer erkend als behandeling voor serieuze aandoeningen. Om die reden, en vanwege de brede publieke steun, zijn wetten aan het veranderen. Veranderingen op grote schaal creëren de vraag naar grote hoeveelheden kwaliteitszaden. Dat is waarom we nu onze populairste strains, inclusief de Royal Cheese Fast Flowering, in bulkhoeveelheden aanbieden.

Voor maximale smaak oogst je deze plant slechts acht weken na de bloei. Als je 10 weken wacht, dan zal de smaak minder zijn maar de rookervaring krachtiger. De Fast Flowering maakt dat deze plant een verminderde bloeitijd heeft.

Binnenshuis zal ze ongeveer anderhalve meter hoog worden. Ze kan ongeveer 60 gram per plant opbrengen. Dit is gemiddeld zo’n 450-500 gram per vierkante meter. Deze plant heeft constant dorst maar maakt dat goed met indrukwekkende, zware toppen en een sterke plant.

In hete klimaten zoals Californië, Spanje of Italië kan ze buitenshuis heel hoog groeien. Ze zal boven alles uittorenen en meer dan 250 gram per plant bieden. Het grootste nadeel is echter de geur. Binnenshuis kan dat bestreden worden met een filtratiesysteem op basis van koolstof. Buitenshuis zal de geur duidelijk zijn voor iedereen die langsloopt.

De smoke die deze plant creëert, is een mengeling van 60 procent indica en 40 procent sativa. Ze heeft een sterke geur die gevolgd wordt door een geweldige smaak. De effecten beginnen met een geestelijke high die algauw gevolgd wordt door een knock-out stone.

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 250 - 300 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 550 - 600 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 130 - 200 cm
 • Bloei: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: Old School Skunk x Afghani
 • Type: Sativa 40% Indica 60%
 • Effect: Stoned + high

  By M. K. on 11/Feb/2019 :
  (5)

  Title : germination
  Comment : good germination rate 76/80 plants are looking healthy


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.