Bulkzaden van Royal Moby

Royal Moby van Royal Queen Seeds is een Nederlandse variant op een Spaanse klassieker, de legendarische Moby Dick. Ze heeft de psychoactieve effecten van een pure sativa, maar dankzij haar indica-kant, heeft ze een snellere bloeitijd. Buiten bereikt de plant soms gigantische groottes voor echte monsteropbrengsten. Nu verkrijgbaar in bulk!
 5.00/5 (4) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (3)

Bulkzaden van Royal Moby - In één woord: enorm

Royal Moby is een kruising tussen Haze en White Widow, waarmee ze een 65% sativa-kruising is. Gezien haar sativadominantie, is het geen verrassing dat ze werkelijk spectaculaire opbrengsten en een zoemende fysieke en mentale high levert. Sommige rokers beschrijven deze als regelrecht psychedelisch. De enige eigenschap van Royal Moby die indica schreeuwt, is de korte bloeitijd, waarmee ze de droom van de ongeduldige sativa-liefhebber is.

PSYCHEDELISCHE SATIVA: DE EFFECTEN VAN ROYAL MOBY

De high van Royal Moby is meer dan astronomisch. Haar Haze-genetica en THC-gehalte van 21% maken haar een van de sterkere soorten op de markt. Haar terpenen en cannabinoïden zorgen daarbij voor een euforische en cerebrale ervaring. Royal Moby wordt dan ook beschouwd als een ideale soort om overdag te roken. Naast deze opwekkende effecten zijn de terpenen tevens verantwoordelijk voor een pittige, kruidige smaak. De rook is misschien wel het best te omschrijven als tegelijkertijd zacht en intens. Wie het nog leuker wil maken, gebruikt Royal Moby voor een feestje.

ECHT GIGANTISCH: HET KWEKEN VAN ROYAL MOBY

Omdat ze sativa-dominant is, groeit Royal Moby uit tot een grote plant. Binnenshuis behoudt ze een redelijke lengte van 80-140cm. Plant haar echter buiten en het plezier begint pas echt. In optimale omstandigheden onder veel zon bereikt ze tot wel 3 meter. Telers hebben daarbij maar liefst 1kg toppen per plant gemeld, alhoewel dit gewoonlijk maximaal 700g van kleinere planten is. Wat nog steeds indrukwekkend is! Binnenshuis zijn haar opbrengsten ook uitstekend, met maar liefst 550-600g/m². Ze heeft wel iets meer tijd nodig om te bloeien dan een gemiddelde indica; ongeveer 9-10 weken. Als je Royal Moby buiten kweekt, mag je eind oktober verwachten te oogsten. Voor cannabis-connaisseurs die op zoek zijn naar een grote soort met enorme opbrengsten en een geweldige THC-waarde, maar een korte bloeitijd, is dit een echte kanshebber! En met de zaden in bulkhoeveelheden zul je nooit meer zonder zitten.

 • THC: 21%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 550 - 600 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 650 - 700 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
 • Hoogte Buiten: 200 - 300 cm
 • Bloei: 9 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische Achtergrond: Haze x White Widow
 • Type: Sativa 65% Indica 35%
 • Effect: Stoned + high
 • Klimaat: Cold
 • Smaak: Spicy, Herbs

  By L. S. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Super geiles Zeug
  Comment : Es kommen 110 anstatt 100 Samen + fast alle keimen + mega gutes Zeug Nur zu empfehlen !!

  By C. G. on 29/Mar/2019 :
  (5)

  Title : royal
  Comment : Très bon rendement, très bon investissement.

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Bonne graine
  Comment : envoyé à temps devenues très grandes assez rapidement


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.