Bulkzaden van Bubblegum XL

Bubblegum XL draait volledig om het voorzien van perfect gebalanceerde genen. Deze sativa-dominante strain is ontspannend, inspirerend en voegt een geweldige melange van zoete en gronderige aroma's toe aan haar veelzijdige high. Haar gemiddelde formaat verzekert je ervan dat je haar praktisch overal kunt kweken. Bestel de bulkzaden hier.
Aantal zaden:
100x
€ 325.00
€ 325.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Bulkzaden van Bubblegum XL: Fabuleuze, veelzijdige kruising

Bubblegum XL behoort tot een nieuwe generatie strains waarbij het niet om waanzinnig hoge THC-gehaltes draait. Deze kruising van de productieve Power Plant en de unieke Santa Maria blinkt uit met een aangenaam evenwichtige high waarmee ze een fantastisch allround rokertje is. De sativa-dominante hybride laat zich daarbij makkelijk kweken. Ze is dan ook geschikt voor kwekers van alle ervaringsniveaus.

KRACHTGEVEND EN ONTSPANNEND: DE EFFECTEN

Bubblegum XL helt lichtelijk over naar de sativa-kant (60% sativa). Ze bezorgt een excellente high; een combinatie van de krachtgevende buzz van een sativasoort met het ontspannende effect van een indica. Verheffend, motiverend en creatief, maar ook ontspannend; ze is perfect voor elke gelegenheid. Als je Bubblegum XL rookt, zul je een aangename mix van gronderige en zoete aroma's proeven. Deze gaan perfect samen met haar evenwichtige effect.

PAST ZICH BIJNA AAN ELKE OMGEVING AAN: KWEEKINFO

Bubblegum XL slaat een goed figuur in alle kweekkamers, maar buiten ook. Binnen, waar ze in 8-9 weken door de bloeiperiode sjeest, levert ze 500g/m² aan compacte en harsrijke toppen op. Omdat de plant niet hoger wordt dan 80-140cm is ze met name een goede keus voor kleinere binnenkweek. Buitenplanten worden wel 200cm hoog en leveren onder optimale condities tot 450g/plant op. Als je in een nat klimaat kweekt; weet dat ze ietwat schimmelgevoelig is. Plant je zaden buitenshuis en ze zal in oktober oogstklaar zijn. Als het evenwicht is wat je in het leven zoekt en in cannabis, zit je met Bubblegum XL altijd gebakken.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 450 - 500 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 400 - 450 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
 • Hoogte Buiten: 160 - 200 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Oktober
 • Genetische Achtergrond: Power Plant x Santa Maria
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.