Bulkzaden van Kali Dog

Kali Dog is de combinatie van twee premium genen uit de VS. Deze koninklijke variant van Chemdawg scoort op elk vlak. Ze racet door de bloei heen en biedt royale opbrengsten, een uitstekende high en speciale smaak! De cannabiszaden van Kali Dog zijn nu hier in bulk verkrijgbaar.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Bulkzaden van Kali Dog: Topkruising met uitstekende Amerikaanse genetica

We hebben de klassieke Chemdawg gecombineerd met de heldere en frisse Sour Diesel om een ietwat indica-dominante kruising te creëren. Deze maakt grote hoeveelheden toppen aan en biedt veel kracht en rook met een volle smaak.

INDICA MET EEN SATIVA-HIGH: DE EFFECTEN VAN KALI DOG

Kali Dog is misschien indica-dominant op papier (60% indica); een rooktest bewijst het tegendeel. Ze slaat in met een dreun dankzij de 18% THC, maar heeft een effect dat cerebraal, opbeurend en euforisch is. De rustgevende omhelzing die zich uitbreidt als je meer trekjes neemt, is een welkome bijwerking die niet snel overheerst. Ze geeft de roker dus het beste van twee werelden. Bovendien is ze een soort waar je bijna altijd van kunt genieten. Zo is ze geweldig om overdag te roken als je een boost motivatie wilt, maar ook voor ontspanning in de avond. Ze heeft daarbij een intense smaak. Zo combineert ze citrus met de Dieselsmaken van haar sativa-ouder.

GROTE EN HEERLIJKE TOPPEN: HET KWEKEN VAN KALI DOG

Goede Amerikaanse genen zijn normaal gesproken een teken van prima opbrengsten en Kali Dog is daarop geen uitzondering. Bereid je voor op een oogst van maar liefst 500g/m² na een korte bloeitijd van 7-9 weken. Binnenkwekers vinden het vast fijn te weten dat de plant de 90-160cm niet overschrijdt. Dit is absoluut niet klein, maar past wel in de meeste tenten. Zorg voor een goede luchtcirculatie, want de plant kan behoorlijk gevoelig zijn voor schimmels. Buiten wordt Kali Dog maximaal 210cm, waar ze tot 550g/plant oplevert en eind oktober klaar voor de oogst is. Weet dat Kali Dog hongerig is en geen nee zegt tegen boosters als je de opbrengst wilt maximaliseren. Wat dacht je van twee Amerikaanse cannabis-klassiekers in één soort? Kweek Kali Dog wanneer je maar wilt met de bulkzaden die we hier voor je hebben liggen.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 500 - 550 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 400 - 450 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 90 - 160 cm
 • Hoogte Buiten: 175 - 210 cm
 • Bloei: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische Achtergrond: OG Kush x Sour Diesel
 • Type: Sativa 40% Indica 60%
 • Effect: Cerebraal en verheffend

  By P. G. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : First-class
  Comment : It's no surprise to me these seeds win so many awards. Well done Royal Queen.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.