Bulkzaden van Haze Berry

Haze Berry is een favoriet in staten die medicinale marihuana toestaan. Het is een Sativa-dominante soort die net genoeg Indica in zich heeft om een uitgebalanceerde krachtige high te geven. Men omschrijft de smaak als suikerzoet, en de high staat bekend om de 'pick-me-up' die rokers van medicinale marihuana nodig hebben.
 5.00/5 (2) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Kwekers die bij Royal Queen Seeds kopen kunnen erop vertrouwen dat ze de best mogelijke Haze Berry-zaden krijgen. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het kweken wat garandeert dat uw klanten volop zullen genieten van de opbrengst van de Haze Berry-planten die onze zaden voortbrengen.

De fysieke kenmerken van Haze Berry-planten zijn de enorme gestalte en lange bladeren. Deze planten groeien bijzonder goed en worden groot, het is dus belangrijk om ze voldoende ruimte te geven zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. De prachtige planten met hun paarse tinten zijn een genot om te zien. Hun oogst zal in handen van goede kwekers overvloedig zijn.

Wij bieden professionele kwekers nu ook bulkvoorraden Haze Berry-zaden aan. Onze groei-expert kan u van dienst zijn met deskundige adviezen die toegesneden zijn op uw groei-omgeving zodat uw Haze Berry-gewas er een wordt om nooit te vergeten. Deze plant is voor maar liefst 80% Sativa, dus als uw klanten de voorkeur geven aan een high wat krachtig en stoned is en lange tijd blijft hangen, dan is dit het uitgelezen gewas. De 20% Indica in de plant zorgt aan het einde voor een ontspannen high waardoor hij nog meer voldoening geeft. Dit is een krachtige marihuanasoort waar de meer ervaren rokers zeker blij mee zullen zijn.

Het kopen van een bulkvoorraad Haze Berry-zaden is iets wat kwekers op de lange termijn geld bespaart. U zult aangenaam verrast zijn door het feit dat u in staat bent om het maximale uit uw oogst te halen met behulp van onze jarenlange expertise in deze bedrijfstak. Wij bieden alleen de beste Haze Berry-zaden aan tegen de laagste prijzen; een combinatie die zo krachtig is als de Haze Berry-soort zelf. Als uw klanten van het Sativa-leven houden kunt u erop vertrouwen dat de aanschaf van de hoge kwaliteit Haze Berry-zaden van Royal Queen Seeds de juiste is.

 • THC: 20
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 625-675 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 500 - 550 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 160 - 180 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische Achtergrond: Blueberry x Shining Silver Haze
 • Type: Sativa 80% Indica 20%
 • Effect: Extreem high, langdurig en lichaamsontspannend

  By P. J. on 08/Jul/2019 :
  (5)

  Title : super gout
  Comment : je conseil cette variété

  By P. G. on 18/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Berrytastic!
  Comment : Another excellent purchase from RQS, whose bulk ordering process and prices are top of the class.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.