Bulkzaden van Sour Diesel

Als sinds zijn oorsprong wordt er fel over getwist (sommigen zeggen dat het een nakomeling is van Northern Lights , Chemdog 91 en Super Skunk , terwijl anderen menen dat Chemo en Mexicaanse Sativa een wilde affaire hadden), maar een ding is zeker; Sour Diesel is een van die hoog gewaardeerde krachtige soorten in de wondere wereld van de wiet, waar Royal Queen Seeds alles heeft wat je nodig hebt.
Aantal zaden:
100x
€ 325.00
€ 325.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Als sinds zijn oorsprong wordt er fel over getwist (sommigen zeggen dat het een nakomeling is van Northern Lights, Chemdog 91 en Super Skunk, terwijl anderen menen dat Chemo en Mexicaanse Sativa een wilde affaire hadden), maar een ding is zeker; Sour Diesel is een van die hoog gewaardeerde krachtige soorten in de wondere wereld van de wiet, waar Royal Queen Seeds alles heeft wat je nodig hebt.

Zijn naam ontleent hij aan de zeer aromatische dieselgeur die hij geeft; Sour Diesel, ofwel Sour D is niet te missen. Met zijn directe en bovenaardse high is het geen wonder dat deze bekroonde soort zeer gewild is. Bij recreatief gebruik geeft Sour Diesel een intens energiek gevoel van gelukzalige euforie en geestverruimende creativiteit. Bij medicinale gebruikers helpt Sour Diesel met het verlichten van depressie, pijn, stress en slapeloosheid, terwijl het helpen om de symptomen van ADHD, migraine, PTSS, ADD, angst en bipolaire stoornis te bestrijden. Sour Diesel heeft voor iedereen wel iets, het behaagt zelfs de meest kieskeurige rokers.

Sour Diesel met zijn mix van 70% Sativa en 30% Indica neemt iets meer tijd in beslag van zaadje tot oogst (11 – 14 weken voor maximale groei), maar het wachten is de moeite absoluut waard. Binnenshuis kan Sour Diesel 2 m. (6 ft.) groot worden, terwijl outdoor-kwekers hebben aangetoond dat de plant een hoogte van wel 10 meter kan bereiken! Ja, ook u kunt een monster creëren.

U wilt nog meer goed nieuws? Hier is het! Vanaf nu is Sour Diesel bij Royal Queen Seeds ook in bulk verkrijgbaar, en voor ongelooflijke prijzen! U leest het goed. Om beter tegemoet te komen aan de groeiende vraag van onze klanten biedt Royal Queen Seeds nu een aantal van 's werelds  beste soorten in bulk aan; ze zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 100 zaden. Royal Queen Seeds begrijpt dat door de groeiende legalisatie van marihuana voor medicinale en recreatieve doeleinden onze klanten ook groeien. En dus staan wij klaar om u absoluut het beste te bieden op het gebied van de kwaliteit van de verschillende soorten en de kwaliteit van de dienstverlening.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 475 - 525 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 550 - 600 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 90 - 160 cm
 • Hoogte Buiten: 150 - 200 cm
 • Bloei: 9 - 11 Weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische Achtergrond: Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
 • Type: Sativa 70% Indica 30%
 • Effect: Lichamelijk, helder high
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.