Honey Cream (Fast Flowering) Bulkzaden

In Spanje is Honey Cream inmiddels een klassieker, geliefd om haar geweldige smaak en ontspannen high. Deze hybride combineert geweldige indica-genen vanuit de hele wereld. Het resultaat is een prachtige plant die krachtig en gemakkelijk groeit. Er is ook een snelbloeiende variant van deze schoonheid. Deze zaden zijn nu in bulk verkrijgbaar bij Royal Queen Seeds!
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Honey Cream Fast Flowering Bulkzaden: Een Spaanse indica favoriet

Honey Cream is een kruising met veel indrukwekkende eigenschappen. Deze dankt ze aan diverse indica voorouders, afkomstig uit de hele wereld. Deze soort is een driewegkruising tussen Maple Leaf Indica, White Rhino en BlueBlack. Het resultaat is een bijzonder sterke en robuuste plant. Ongeduldige kwekers waarderen vast de extreem snelle ontwikkeling van deze schoonheid! In Spanje, waar ze haar oorsprong vindt is, is deze indica razend populair.

PERFECT VOOR ONTSPANNING: DE EFFECTEN VAN HONEY CREAM FAST FLOWERING

Honey Cream behoort tot die soorten die ideaal zijn aan het einde van een lange dag. Ze wekt een zware, ontspannende stone op, precies wat je verwacht van een geweldige indica. Dankzij wat sativa-genen, mag je je ook verheugen op aangename euforie. Ze verbetert je stemming en tovert een lach op je gezicht. De rook is intens en een combinatie van vleugen zoete karamel en aarde. Maar ze verwent niet uitsluitend met een zoet aroma. Dankzij haar complexe genetica zul je ook talloze andere smaken ontdekken.

RAZENDSNEL EN HOOGPRODUCTIEF: HET KWEKEN VAN HONEY CREAM FAST FLOWERING

Honey Cream Fast Flowering ontwikkelt zich als een typische indica. Ze blijft compact en struikachtig en je ziet talloze compacte, zeer harsachtige toppen. Heb je geen tijd voor een lang kweekproject? Het oogstmoment van deze dame valt na een bloeiperiode van slechts 6-7 weken. Maar het is verstandig haar nog extra week te gunnen om het meeste te halen uit haar smaak en kracht. Reken binnen op een uitstekende opbrengst, ongeveer 550g/m². Meer is absoluut mogelijk onder een ervaren hand. Kweek je haar buiten? Een productie tot 675g/plant is haalbaar! Om meerdere oogsten razendsnelle indica cannabis binnen te harken, kun je eigenlijk niet zonder Honey Cream Fast Flowering bulkzaden van RQS!

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 500 - 550 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 100 - 160 cm
 • Hoogte Buiten: 180 - 250 cm
 • Bloei: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
 • Type: Sativa 35% Indica 65%
 • Effect: Psychedelische high
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.