Bulkzaden van Honey Cream fast version

Royal Caramel (fast version) is een marihuanastrain afkomstig uit Spanje. Haar genetica zijn een mix van zware indica’s met wereldwijde invloed. Roycal Caramel bulkzaden zijn een mix tussen de Blue Black, Maple Leaf Indica en White Rhino-strains. Er wordt vaak beweerd dat de Royal Caramel-strain een feilloze ontkiemingsgraad heeft.
Aantal zaden:
100x
€ 275.00
€ 275.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Na bloei kan je binnen 7 tot 8 weken een oogst verwachten. Haast je niet met de oogst. Door geduldig te zijn, zul je een geweldige oogst ontvangen. Wanneer je binnen kweekt, kun je 500 tot 550 gram per vierkante meter kweken. De planten zullen ongeveer 100 tot 160 centimeter hoog groeien. Wat meer ervaren kwekers zullen onder een 600-wattlamp opbrengsten van 650 gram per vierkante meter behalen.

Wie ervoor kiest om buiten te kweken, oogst bovendien eind september of begin oktober. Uit de Royal Caramel-bulkzaden groeien planten die zijn zoals klassieke indica’s: kort en struikachtig met strakke, harsrijke toppen. Buitenkwekers zullen oogsten van 625 tot 675 gram per plant hebben, waarbij elke plant tussen de 190 en 250 centimeter hoog wordt.

De Royal Caramel fast version strain heeft een intens, zoet karamelaroma dat ook een zoete, aardse smaak heeft. De complexe genetica van deze strain brengen een variatie aan smaken en geuren maar de karamel overstemt alle andere smaken en geuren.

De Royal Caramel-bulkzaden bevatten 16% THC. Volgens recent onderzoek is de strain 90% Indica en 10% Sativa. Dit garandeert een psychedelische high en een zeer ontspannende, zachte lichaamsbuzz. Royal Caramel is perfect voor ontspanning, het stimuleert de eetlust, helpt bij een posttraumatische stressstoornis (PTSS), verdooft pijn en heeft snelle, krachtige effecten. Tot slot melden veel kwekers dat deze strain geweldig samen gaat met lezen, tv-kijken, muziek luisteren en het bedrijven van de liefde.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 500 - 550 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 100 - 160 cm
 • Hoogte Buiten: 180 - 250 cm
 • Bloei: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
 • Type: Sativa 35% Indica 65%
 • Effect: Psychedelische high
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.