Bulkzaden van Blue Cheese

Blue Cheese combineert twee van de lekkerste soorten in een smaakexplosie die geen cannabisliefhebber kan ontkennen! Alsof haar smakelijke Cheese- en Blueberry-smaak niet genoeg is, scoort de plant ook met een geweldige high en gemakkelijke kweek. Haar zaden zijn nu in bulk verkrijgbaar.
 5.00/5 (3) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Bulkzaden van Blue Cheese: Een smakelijke traktatie voor kenners

De beroemde Cheese uit het VK had geen betere partner kunnen vinden dan de al even heerlijke Blueberry. Door zoet met hartig te mengen, heeft Royal Queen Seeds gecreëerd wat je de ultieme kruising mag noemen. Een droom om van te watertanden die een ontspannende high geeft en makkelijk te kweken is.

HEERLIJKE SMAAK EN EEN ZWARE STONE: DE EFFECTEN

Blue Cheese combineert de snoep-zoete smaak van Blueberry met de hartige aarde- en muskusnoten van Cheese. Ze neigt meer naar de indica-kant (60% indica) met een effect dat fysiek en mentaal ontspannend is. Ze is geweldig voor in de avond en biedt veel therapeutisch potentieel bij slaapproblemen en pijnbestrijding.

VEELZIJDIG EN BETROUWBAAR: HET KWEKEN VAN BLUE CHEESE

Als je Blue Cheese binnenshuis kweekt, bereikt de plant normaal gesproken een hoogte van 100-160cm. Ze blijft hierdoor beheersbaar, zelfs als ruimte een dingetje is. De plant past zich goed aan allerlei trainingstechnieken aan en ze is zowel in grond als hydro te kweken. Blue Cheese doet het ook bijzonder goed in een SOG, waar ze kort, maar super productief blijft. Ongeduldige kwekers mogen zich eveneens verheugen. Het kost Blue Cheese namelijk slechts 8-10 weken om de bloei te voltooien. Ze levert daarbij een opbrengst op van maximaal 550g/m² en dichte, extreem harsachtige toppen. Buiten wordt de plant een beetje groter en genereert ze ongeveer dezelfde opbrengsten, maar dan per plant. Als je een fan bent van heerlijke cannabis, kan het niet fout gaan met Blue Cheese. Nu hier verkrijgbaar in bulk.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 450 - 500 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 425 - 475 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 100 - 160 cm
 • Hoogte Buiten: 140 - 200 cm
 • Bloei: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische Achtergrond: Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
 • Type: Sativa 40% Indica 60%
 • Effect: Stoned, lichamelijk en mentaal

  By D. H. on 11/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Honest Grower
  Comment : Good strain. Very aromatic, with strong fruity flavour. Strong enough but not couch lock effect, so you can function during the day. If finished properly will give you nice blueish looking buds full of crystals.

  By D. H. on 13/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Homegrown
  Comment : One of the tastiest strains around, very nice smell, heavy yields! You will not be disappointed.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.