Bulkzaden van Royal AK

Cannabisliefhebbers zullen waarschijnlijk wel raden dat Royal AK de eigen variant van Royal Queen Seeds is van de beroemde AK-47. De soort is beroemd om haar grote opbrengsten en krachtige toppen. We hebben deze enorme oogsten weten te behouden en bieden telers een kwaliteit die ongeëvenaard is. Je kunt de zaden van Royal AK nu ook hier in bulk kopen!
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (1)
 • Recensies (0)

Bulkzaden van Royal AK: Een bekroonde cannabisklassieker

Er bestaan meerdere verhalen over hoe AK-47 haar naam heeft gekregen. Eén ervan beweert dat haar sterke effect haar een “one hit wonder" onder de eerste rokers heeft gemaakt. Het is dan ook geen verrassing dat de populariteit van AK-47 omhoog is geschoten en ze vele prijzen heeft gewonnen; niet alleen voor haar kracht. Met haar sterke genetische achtergrond van Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse cultivars, is ze namelijk ook uitzonderlijk gemakkelijk te kweken. En toch beloont ze je met uitstekende opbrengsten.

MOOIE COMBI VAN STONED EN HIGH: DE EFFECTEN

Royal AK is een 60% sativa en 40% indica die een ontspannende stone combineert met een mooie, bedwelmende sativa-buzz. Met 19% THC is ze misschien niet meer de krachtigste soort. Ze is echter sterk genoeg om de gebruiker na slechts een paar hijsjes een couch-lock te bezorgen (en later rechtstreeks naar de koelkast te sturen). De plant heeft een sterk aroma dat bessentonen combineert met diesel. Wanneer je haar rookt, proef je daarbij aardse, houtachtige en zoete smaken die je gehemelte strelen.

ZO GEMAKKELIJK ALS WAT: HET KWEKEN VAN ROYAL AK

Een van de beste kwaliteiten van Royal AK is haar solide genetica. Ze heeft deze te danken aan landrassen van over de hele wereld. Dit geeft haar een buitengewone kracht waarmee ze in staat is fouten van kwekers en minder-dan-ideale omstandigheden te verdragen. Haar hoge productie is daarbij legendarisch. Binnenshuis, waar ze een handige hoogte van 80-140cm behoudt, brengt ze in optimale omstandigheden tot 575g/m² op. Kweek haar buiten en ze bereikt maximaal 170cm en genereert een indrukwekkende 650g/plant. Royal AK is met succes te kweken in verschillende soorten kweeksubstraten en past zich goed aan diverse trainingsmethoden aan. Vanwege haar robuuste karakter is ze ook een geweldige soort voor onervaren cannabistelers. Kweek een van de meest gewaardeerde legendes met de bulkzaden van Royal AK van RQS!

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 525 - 575 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 600-650 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 140 cm
 • Hoogte Buiten: 130 - 170 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: Stoned + high
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Van Alberto | 2018-09-23 20:51:22

Semi tutti femminilizzati?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.