Bulkzaden van Somango XL

Somango XL is een veelzijdige soort waarbij elke eigenschap top is: ze wekt een aangename, krachtige high op, naast een tropische, zoete geur en smaak. De veelzijdige plant is gemakkelijk overal te kweken en beloont zelfs minder ervaren kwekers met aanzienlijke opbrengsten. Koop de zaden van Somango XL hier in bulk bij Royal Queen Seeds.
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Bulkzaden van Somango XL: Zoete en gemakkelijke indica

Somango XL is het resultaat van het kruisen van de tropische Somango met de winstgevende Critical 47, een favoriet onder cash-croppers die binnen kweken. Hier komt een indica-dominante soort (75%) uit voort die de sensorische geneugten van Somango combineert met de formidabele kracht van Critical. Dankzij de grote oogsten verdient ze zeker de XL in haar naam. Ze is echter ook uitzonderlijk gemakkelijk te onderhouden, wat haar een goede soort maakt voor onervaren kwekers.

TROPISCHE SMAAK EN ENERGIEKE HIGH: DE EFFECTEN

Alleen al door naar Somango XL te kijken, word je enthousiast. Ze imponeert echter pas echt als je de smaak en geur bemerkt. Somango XL is daarbij een tropisch feest voor de smaakpapillen. De pure verrukking van haar mango-essentie staat voorop en de rookervaring is soepel en zoet. Als het om haar high gaat, laat ze je stoned voelen tot op het bot. Echter, zonder de couch-lock die er meestal bij hoort. Met een THC-gehalte van 18% kun je daarbij genieten van meer dan een of twee teugjes. Ze bevordert een euforische, energieke staat die haar een zeldzame indica maakt voor uitstapjes en feesten.

HEEL MAKKELIJK: HET KWEKEN VAN SOMANGO XL

Een van de ouders van Somango XL is de robuuste Critical, vooral een blijvende favoriet onder binnenkwekers. Met een geweldig productiepotentieel, maar met weinig onderhoud, doorloopt Somango XL haar vegetatieve- en bloeifase met zowel vastberadenheid als gemak. Goede luchtcirculatie helpt het risico op schimmel te verminderen; haar bladeren en toppen groeien dicht op elkaar. De taaie plant behoudt een handige hoogte van minder dan 1m en stopt na 8-10 weken met bloeien. De planten leveren binnenshuis tot 575g/m² op. Buiten is dit 600g/plant. Hoeveel ervaring je ook hebt met het kweken van cannabis, met Somango XL kan het niet misgaan. Ervaar deze tropische vibes het hele jaar door met de bulkzaden van RQS!

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Opbrengst Binnen: 525 - 575 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 550 - 600 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 120 - 200 cm
 • Bloei: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische Achtergrond: Somango x Critical 47
 • Type: Sativa 25% Indica 75%
 • Effect: Stoned en krachtig
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.