Bulkzaden van Candy Kush Express Fast Flowering

Royal Queen Seeds, een van de snelstgroeiende cannabis zadenbanken in Europa, introduceert jou graag aan ons nieuwste  bulkzaad aanbod: Candy Kush Express - Fast Flowering. Candy Kush Express is een feminized cannabis soort, wat betekent dat ze twee X-chromosomen heeft. De kans op vrouwelijke planten is 99,99%.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 325.00
€ 325.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Candy Kush Express is een ideale soort voor kwekers, beginners inbegrepen, omdat ze ontzettend gemakkelijk te kweken is en een goede opbrengst produceert. Verwacht binnen 475-525g/m², terwijl buiten wel 450-500g gedroogde cannabis per plant kan geoogst. Daarnaast kunnen de zaden weer worden hergebruikt. Hierdoor is een optimale oogst mogelijk, waarbij de kweekkosten tot een minimum worden beperkt. Deze plant heeft een bloeiperiode van ongeveer zeven (7) weken en kan buiten aan het begin van september worden geoogst.

Nu medicinale cannabis op zoveel plaatsen wordt gelegaliseerd, willen kwekers graag snel meer leren over de verschillende soorten en hybriden en ze focussen op de verschillen tussen sativa en indica soorten. Er zijn kwekers die de de voorkeur geven aan een zuivere soort, maar er zijn nu ook soorten beschikbaar die zowel indica als sativa bevatten. Candy Kush Express - Fast Flowering is een prachtige mix van beiden. Ze bestaat voor 40% uit sativa genen en 60% uit indica, wat haar een prachtig gebalanceerde soort maakt. Dankzij deze mix zal ze dus effecten opwekken van beide rassen, waardoor de ervaring wordt versterkt.

Een van de meest geweldige eigenschappen van Candy Kush Express - Fast Flowering is haar heerlijk zoete smaak. Door de sativa en indica te combineren met een speciaal geselecteerde soort, zal Candy Kush Express zich ontwikkelen in een gezonde, veerkrachtige plant met een verrukkelijke, zoete smaak. Deze soort kan zowel binnen als buiten worden gekweekt en het unieke eindproduct zal iedereen tevreden stellen, zowel medicinaal als recreatief gebruikers. Dankzij het THC niveau van 18% zal, na die verrukkelijke smaken, een sterke, lichamelijke stone worden opgewekt, gecombineerd met een euforisch gevoel. Zoals je hebt kunnen lezen, behoort Candy Kush Express - Fast Flowering tot de meest krachtige soorten op de huidige markt en ze is exclusief verkrijgbaar bij Royal Queen Seeds.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 475 - 525 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 100 - 170 cm
 • Bloei: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Begin September
 • Genetische Achtergrond: Sweet Special x O.G. Kush
 • Type: Sativa 40% Indica 60%
 • Effect: Lichamelijk stoned

  By T. F. on 13/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Perferkt


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.