Bulkzaden van Speedy Chile Fast Flowering

Onze Speedy Chili kwam tot stand door het kruisen van Early Skunk x Skunk  en Chili Indica. De ontspannende kwaliteiten van Early Skunk en de euforische energetische elementen van Chili Indica geven het een rustgevende actieve high die zeer geschikt is voor degenen die de hele dag willen ontspannen.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Door het kruisen van een snelbloeiende derde generatie van deze plant met een kloon ervan, zijn we erin geslaagd om niet alleen een geweldige combinatie van effecten uit de oorspronkelijke bronnen (Early Skunk x Skunk en Chili Indica) te creëren, maar ook een zeer hoog THC-gehalte te bereiken. Een THC-gehalte van 16% is relatief hoog in vergelijking met andere snelgroeiende soorten.

De lichtperiode afhankelijke gefeminiseerde soort die we hebben gecreëerd is een gemakkelijk te kweken variëteit. Elke beginner kan hem met behulp van een klein beetje informatie kweken. Het is echter ook een soort die door telers met grote professionele kweekkamers en geavanceerde kennis gemodificeerd kan worden voor het bereiken van een optimale oogst. De teeltresultaten van deze bijzondere zaden verschillen binnen nogal van buiten.

Wanneer ze binnen gekweekt worden kunnen deze zaden tot 525 gram opbrengst per vierkante meter genereren. De planten blijven met een hoogte van 50 – 100 cm. compact. Degenen die ervoor kiezen om de zaden buiten te telen zullen zien dat de planten veel groter kunnen worden; te weten 100 – 170 cm (bijna drie keer de omvang van een binnenplant). Buiten geteeld kan een plant tot 500 gram  gedroogde wiet opleveren. Een voordeel van grote professionele grow set-ups in de buitenlucht is dat ze 1 – 2 weken eerder geoogst kunnen worden in vergelijking met andere outdoor-soorten, hetgeen voor een jump-start zorgt.

Onze Speedy Chili-planten zijn krachtig, gemakkelijk te kweken, en produceren indrukwekkende hoeveelheden wiet. Met een hoog THC-gehalte geeft deze combinatie van Early Skunk en Chili Indica iedereen een gemakkelijk te kweken plant met een krachtige actieve high.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Opbrengst Binnen: 475 - 525 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 450 - 500 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 100 - 170 cm
 • Bloei: 6 - 8 weken
 • Oogstmaand: Begin September
 • Genetische Achtergrond: Early Skunk x Skunk x Chile Indica
 • Type: Sativa 30% Indica 70%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak

  By A. J. on 02/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Fast flowering indeed
  Comment : Ordered bulk of Speedy chile and was really satisfied with flowering time and the final result. Some 30% of the grow was on finish line already on week 5. Other 70 took 7weeks to fully mature. Less than 2 months!! amazing stuff


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.