Royal Gorilla Bulkzaden

Royal Gorilla is een bekroonde cannabis kruising van Royal Queen Seeds. Koop in bulk en voel de liefde. Elk pakket bevat 100 zaden.
 5.00/5 (1) Write a review
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw In stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Royal Queen Seeds: Royal Gorilla Bulkzaden Betekent Veel Hars

ROYAL GORILLA

Royal Gorilla van Royal Queen Seeds is een nieuwe cannabis soort die de wereld verovert. In 2014 won het de Cannabis Cup en in 2015 won het in de categorie van beste kruising tijdens de Cannabis World Cup. De Gorilla genetica zijn een THC-rijk ongelukje. Ze heeft haar bestaan meer te wijten aan een chaotische samenloop van omstandigheden dan aan deskundige teelt.

De Amerikaanse ouder is een speling van de natuur, op dezelfde manier als de **Cheese genetica reeks. Een volledig nieuw genotype ontstond spontaan uit bekende ouders. De nu beroemde kwekers Josey Whales en Lone Watie stelden per ongeluk een Sour Dubb bloot aan een Chem Sister hermafrodiet. De resulterende zaden werden later in een opwelling ontkiemd. Gewoonlijk worden hermafrodiete genen weggegooid omdat het een ongewenste eigenschap is, bij welke soort dan ook.

IETS UNIEK

Toen Gorilla verscheen, wisten Whales en Watie dat ze iets uniek in handen hadden. De planten produceerden overmatige hars waarbij oorspronkelijke THC-tests 25% en hoger vertoonden! Bij sommige goed geteelde fenotypes werd een geweldige 30% vastgesteld. Dat klinkt als een couch-lock kracht, maar de 50/50 kruising geeft je een euforie waarvan je ogen uitpuilen.

Citroenachtige noten gaan over in vleugjes dennen en aarde. De zachte, zoete, bloemige tonen van deze marihuana van wereldklasse doen je denken aan heerlijke lekkernijen. De harsrijke soort is briljant voor allerlei extractie methoden. Je kunt er de meest krachtige recreatieve en medicinale edibles van maken die er maar zijn.

HARS EN NOG MEER HARS

Het draait allemaal om kwaliteitshars bij deze soort. De opbrengsten zijn goed, maar de hoeveelheid hars en de kwaliteit ervan zijn fenomenaal. Overvloedige trichomen breken licht en wanneer ze goed uitgehard zijn, zijn de toppen kleverig en glinsterend. Al die hars maakt Royal Gorilla pathogeen- en plaag-bestendig. De plant is erg sterk wanneer ze buiten wordt gekweekt en is probleemloos bij binnenkweek. Kwekers die de Gorilla soort van Royal Queen Seeds kiezen, worden nooit teleurgesteld.

   

  By D. H. on 23/Oct/2018 :
  (5)

  Title : Wow
  Comment : Tolle robuste Pflanze mit riesigen Buds die sehr lecker sind. Top


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK