Bulkzaden van Green Gelato

De bulkzaden van Green Gelato stellen kwekers in staat om deze fantastische genetica op grote schaal te kweken. De verleidelijke smaken en waanzinnige effecten van dit moderne meesterwerk stellen je niet teleur.
 3.5/5 (3) Schrijf een recensie
Kies een aantal zaden
 • 100x
€ 450.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Bulkzaden Van Green Gelato: Astronomische Gehaltes THC

Gelato is een beroemd bevroren dessert uit Italië. Dit zoete en lekkere nagerecht stellen chefs daarbij zorgvuldig samen met verschillende smaken. Net zoals deze lekkernij, barst ook Green Gelato van de intense smaak en is ze met aandacht gecreëerd, middels een proces van vallen en opstaan. Ze verwent de smaakpapillen daarbij met vleugjes zoetigheid en citrus. Deze gaan gepaard met gigantische THC-gehaltes. Dit is mogelijk gemaakt door het kruisen van de ouders Sunset Sherbet en Thin Mint Girl Scout Cookies. Kweek deze soort met bulkzaden, voor een ongelofelijk krachtige teelt die barst van de smaak. Ideaal om edibles en extracten mee te maken.

BEREID JE VOOR: DE EFFECTEN VAN GREEN GELATO

Green Gelato bevat een evenwichtig genetisch profiel, bestaande uit 55% indica- en 45% sativa-genetica. Dit resulteert in een psychoactief effect dat gelijkmatig is verdeeld tussen lichaam en geest. De toppen zijn daarbij bijzonder productief wat betreft de kleverige hars die uit de trichomen barst. Met een THC-gehalte van 27% wekt deze soort een high op die al na een aantal seconden merkbaar is en uren aanhoudt. Het effect is deels gericht op het lichaam. Hierbij wekt het een fysiek ontspannen toestand op, met mogelijke verlichting van klachten en pijn. De high in het hoofd is weliswaar bijzonder sterk, maar toch helder en lucide.

GROTE OPBRENGSTEN EN COMPACTE TOPPEN: DE TEELT

Green Gelato heeft kleine en dichte toppen die voorzien zijn van oranje, paarse en groene tinten. De soort pompt deze unieke toppen er in grote hoeveelheden uit, ongeacht de kweekomgeving. Planten die binnen staan, leveren opbrengsten op van 500–700g/m² en worden 120cm hoog. Ze zijn daarbij klaar na een bloeitijd van 8-10 weken. Planten buiten bieden bevredigende oogsten van 800g/plant en worden maximaal 200cm hoog. Daarbij zijn ze begin oktober klaar voor het knippen en drogen.


  By J. C. on 29/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Great service
  Comment : Securely packaged, fast delivery. Great service.

  By M. B. on 28/Nov/2019 :
  (4)

  Title : Gelato
  Comment : Great product and huge croops only problem was label on the box with seed was broken so I'm not for sure is product inside was the right one.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.