Bulkzaden van Royal Highness

Royal Highness is een soort die het overwegen waard is om met bulkzaden te kweken. Door haar kleine formaat zijn kwekers in staat grote aantallen van deze plant in relatief kleine ruimtes te kweken. Ideaal voor degenen die een oneindige voorraad willen hebben!
Aantal zaden:
100x
€ 250.00
€ 250.00 incl. Btw No stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Bulkzaden van Royal Highness: Een fruitige soort met een gebalanceerd cannabinoïde-profiel

Royal Highness is een enigszins sativa-dominante soort. Ze heeft, na generaties van selectieve teelt, hoge CBD-niveaus en gematigde THC-waarden. Dit cannabinoïde-profiel is bereikt door de soort Juanita la Lagrimosa met een hoog CBD-gehalte te kruisen met Cannalope Haze. Hier is de oudersoort Respect 13 uit voortgekomen. Respect is vervolgens gekruist met de Spaanse kruising Dancehall 24 om Royal Highness voort te brengen. Dit is een korte en struikachtige soort met grote, dikke cola's. Ze beschikt daarbij over een genetisch profiel van 60% sativa en 40% indica. Royal Highness is een geweldige soort om met bulkzaden te kweken wanneer je een plant wilt die veel van beide belangrijke cannabinoïden bevat.

EEN DUIDELIJKE EN HELDERE ERVARING: DE EFFECTEN

Laboratoriumanalyse van Royal Highness heeft aangetoond dat de toppen THC-niveaus van ongeveer 14% hebben, naast hoge CBD-niveaus. Het roken of vapen hiervan geeft je een subtiele psychoactieve high die je voornamelijk in het hoofd voelt. Ze zorgt voor een motiverende mindset en creatieve gedachten, evenals een heldere geest. Veel soorten met een hoog CBD-gehalte zijn gekweekt om minimale niveaus van THC te bevatten. Royal Highness biedt echter het beste van beide.

De trichomen van Royal Highness produceren kleverige hars die rijk is aan terpenen die aroma's en smaken van fruit en zoetheid uitstralen. Deze eigenschap maakt haar een gewenste soort bij het bereiden van edibles en extracten met een extra kick.

KLEIN, MAAR HOGE OPBRENGSTEN: HET KWEKEN

Ondanks haar sativa-dominante genetische profiel heeft Royal Highness meer een indica-achtig groeipatroon. Ze bereikt binnen en buiten kleine hoogtes van 60-110cm en heeft een struikachtig en lateraal groeipatroon. Planten die binnenshuis staan, hebben een bloeitijd van 9 weken. Ze leveren daarbij rendabele opbrengsten op van 550-600g/m². Buitenplanten genereren een oogst van ongeveer 450g/plant en zijn begin oktober klaar voor het knippen.

 • THC: 14%
 • CBD: 12%
 • Opbrengst Binnen: 550 - 600 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 425 - 475 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 60 - 100 cm
 • Hoogte Buiten: 80 - 110 cm
 • Bloei: 9 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: Respect 13 x Dancehall 24
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: Een schone, heldere high zonder euforie
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.