Bulkzaden van Royal Medic

Royal Medic is een wonderlijk cannabiskruid met een hoog CBD-gehalte van 12% in verhouding tot 10% THC. Hierdoor kan Royal Medic gebruikt worden om ontstekingen, pijn, angsten, spasmes, misselijkheid en buikkrampen te verminderen, terwijl het de gebruiker een heldere en opbeurende high heeft.
Aantal zaden:
100x
€ 225.00
€ 225.00 incl. Btw No stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Royal Queen biedt Royal Medic zaden met trots aan in bulk en in traditionele verpakkingen van een, drie, vijf en tien zaden.

Royal Medic is een genetische mix van Juanita la Lagrimosa en Critical. De Juanita la Lagrimosa-strain is rijk aan CBD en staat bekend als een “vrolijk cannabiskruid”. Haar effect is opbeurend en motiverend, want ze brengt een helder euforisch gevoel terwijl ze de gebruiker op diepere niveaus ontspant. Critical is een krachtige strain met een snelle groei en levert veel oogst op.

Deze Spaanse combinatie zorgt voor een geweldige ervaring voor wie de medicinale voordelen van cannabis nodig heeft. Alle smokers zullen genieten van Royal Medics zoete, fruitachtig, volle smaak en de cerebrale high en lichamelijke ontspanning. Royal Medic is een “goed medicijn” voor wie maar wil.

Kwekers genieten ook van Royal Medic's snelle groeitijd en rijkelijke oogsten. Zaden ontkiemen binnen 48 uur. De plant is vrij hoog, maar is makkelijk te kweken en te onderhouden. De resultaten van de zogenaamde “sea-” “en screen of green”-methodes zullen ook niet teleurstellen, want Royal Medic levert met heel weinig onderhoud grote oogsten. Dit is een deel van Royal Medics erfenis van de Critical-strain. De zaden van Royal Medic zijn door een speciaal proces met licht gefeminiseerd, dus alle planten zijn gegarandeerd vrouwelijk.

Binnenkwekers kunnen een hoogte van 80 tot 120 centimeter verwachten en opbrengsten van 575 tot 625 vierkante meter. Buitenkwekers zullen een hoogte van 120 tot 150 centimeter en gedroogd een oogst van 475 tot 525 gram per plant verkrijgen. Royal Medic-planten bloeien binnen negen weken en zijn begin oktober klaar om te oogsten.

Bulkzaden zijn beschikbaar door de “koop nu”-knop te gebruiken en er zijn verschillende betalings- en verzendopties.

 • THC: 12%
 • CBD: 10%
 • Opbrengst Binnen: 500 - 550 gr/m2
 • Opbrengst Buiten: 475-525 gr/plant
 • Hoogte Binnen: 80 - 120 cm
 • Hoogte Buiten: 120 - 150 cm
 • Bloei: 9 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische Achtergrond: Critical x Juanita
 • Type: Sativa 75% Indica 25%
 • Effect: Een heldere, cerebrale rush
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Momenteel geen vragen van klanten.

Stel een vraag
Bedankt voor je vraag, deze is met succes naar ons team verstuurd.

Stel een vraag

Aanbevolen Producten

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.