🤯 Autoflower Madness: pak tot wel 50% korting  ⏤ BESPAAR NU 🔥

 🤯 Autoflower Madness: pak tot
wel 50% korting
 ⏤ BESPAAR NU 🔥

 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray
 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray
 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray
 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray
 • Royal Queen Seeds Smokers Ashtray

Royal Queen Seeds Smokers Ashtray

Het is onmogelijk te genieten van een goede joint, sigaret of blunt zonder een goede asbak bij de hand te hebben. Feit is dat je gewoon je as en je gebruikte lucifers ergens kwijt moet. Je hebt van die asbakken die gewoon zo handig in het gebruik zijn, dat eentje niet genoeg is en deze strakke en stijlvolle asbak van Royal Queen Seeds is er zo een.
Kies een kleur
 • Rood
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Royal Queen Seeds Strakke en Stijlvolle Asbak
Het is een lage asbak, van gemiddeld groot formaat en de open bovenkant zorgt ervoor dat hij gemakkelijk te legen en schoon te maken is. De drie ingewerkte rustpunten aan de buitenkant houden meerdere sigaretten voor je vast, wat heel handig is op een feestje waar meerdere personen roken. Daarnaast wordt, met deze rustpunten en het verhoogde middelste gedeelte, voorkomen dat je sigaret of joint uit gaat, de grote frustratie van elke roker. Als je dat wenst, kan je de bodem met water vullen zodat je zeker weet dat uit ook echt uit is.

Het is zeker wel een goed idee om meerdere van deze asbakken in huis te hebben: ze zijn gemakkelijk te stapelen en verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren rood, zwart en marineblauw, dus je kunt meerdere kleuren bestellen en ze staan altijd voor het grijpen als je ze nodig hebt. De asbak is gemaakt van hard en duurzaam plastic en de stevige kwaliteit maakt hem ook zeer geschikt voor gebruik in cafés en clubs. Het design is strak en op de asbak is het witte Royal Queen Seeds logo met de rokende leeuw geprint, zodat je onze contactinformatie nooit kan kwijtkraken. Daarnaast staat ons logo symbool voor de cannabis levensstijl en door het gebruiken van deze asbak, samen met andere geweldige cannabis gerelateerde producten, kan jij aan je vrienden en gasten laten zien aan welke stijl jij de voorkeur geeft.

Al met al is het in huis hebben van een asbak een essentieel onderdeel van een marihuana levensstijl. Je kunt gewoon niet zonder. Deze strakke en stijlvolle asbak met ons stoere logo met de rokende leeuw haal je al in huis voor minder dan €10,-

  Nobody has posted a review yet


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.