• RQS iPhone 4 case
 • RQS iPhone 4 case
 • RQS iPhone 4 case
 • RQS iPhone 4 case
 • RQS iPhone 4 case

RQS iPhone 4 hoesje

Bij Royal Queen Seeds vindt u niet alleen zaad van de beste cannabissoorten, u komt er ook andere producten tegen zoals een hoesje voor de iPhone 4. Dit stijlvol ogende hoesje is een van de vele hoogwaardige producten van RQS. En zeg nou zelf; uw state-of-the-art iPhone is het toch zeker waard om goed beschermd te worden.
Kies een kleur
 • Grey
Koop en win 10 punten
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Het RQS-hoesje geeft uw iPhone 4 behalve de nodige bescherming ook een strakke stijlvolle uitstraling. Omdat het hoesje met grote precisie voor de iPhone 4 is gemaakt zal de telefoon net zo dun aanvoelen als zonder beschermhoes. Door het RQS-logo met de slogan ‘keep on growing’ weten uw vrienden dat u marihuana serieus neemt. Het is ook een prima manier om te laten zien dat u klant bent bij een bedrijf wat alleen de beste cannabisproducten verkoopt. Goed, terwijl u nadenkt over de aanschaf van een zwart of grijs RQS-hoesje voor de iPhone 4, zal ik u wat vertellen over het bedrijf.

Royal Queen Seeds, een van de bekendste en populairste cannabiszadenbanken van Europa, heeft een jarenlange ervaring in het kweken van cannabis en het leveren van zaad voor medicinale marihuana. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen heeft RQS een groot assortiment zaad op voorraad. Onze wietzaden zijn gefeminiseerd wat betekent dat er enkel vrouwelijke planten uit de zaden zullen groeien. U hoeft nooit meer mannelijke planten uit uw tuin te verwijderen en kunt zich volledig richten op de teelt van gezonde medicinale cannabis van de beste soorten.

Wij leveren verschillende soorten wietzaad waaronder White Widow, OG Kush, Shining Silver Haze, Amnesia Haze, Northern Light, Critical en Skunk #1. Probeer onze zaden en ervaar zelf hoeveel plezier u kunt hebben bij het kweken van de beste cannabis. Geen enkel zaadje verlaat onze zaadbank voordat het met de hand is geïnspecteerd. Alleen als we er zeker van zijn dat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren worden de zaden in medisch verpakkingsmateriaal verpakt en verstuurt. Uw cannabis kan na ongeveer 10 weken geoogst worden.

Bij elke bestelling krijgt u bovendien gratis zaad. Bij een bestelling van € 25 of meer krijgt u 1 gratis zaadje; bij bestellingen van minimaal € 50 ontvangt u 3 zaden; bij besteding van € 75 of meer krijgt u 5 zaden, en als u minimaal € 135 bij ons spendeert krijgt u maar liefst 10 gratis zaden. De willekeurig voor u geselecteerde zaden zijn van gerenommeerde cannabissoorten als White Widow, Amnesia Haze, Critical en Royal Moby.

Het RQS-hoesje voor de iPhone 4 is geschikt voor de iPhone 4 en de iPhone 4S. Uw iPhone is elegant, dus waarom geeft u hem geen elegant hoesje. Mocht u nog vragen hebben over dit hoesje of een ander cannabisproduct, neem dan gerust contact met ons op.

  Nobody has posted a review yet


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Login
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.