• RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case
 • RQS iPhone 5 case

RQS hoesje voor de iPhone 5

Bij deze willen we u het elegante hoesje voor de IPhone 5 aanbieden. Dit flexibele en stevige hoesje is voorzien van het rood met gouden schild van RQS. Met dit hoesje om uw telefoon bent u verlost van de zorgen om ongelukjes die u overal kunnen overkomen.
(8) Schrijf een recensie
Kies een kleur
 • Grey
 • Zwart
Koop en win 10 punten
Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Het RQS-hoesje voor de iPhone 5 behoort tot de beste die er zijn. Dat wij ook dit soort producten verkopen geeft eens te meer aan hoe compleet ons assortiment is.

Tegenwoordig hebben bijna alle gebruikers van cannabisproducten een mobiele telefoon. Wij willen u als klant het leven graag vergemakkelijken door het aanbieden van een stevig hoesje voor uw telefoon. Het zwarte hoesje, versiert met het rode RQS-schild, is een waardevolle accessoire voor uw iPhone 5.

Surf zorgeloos op uw iPhone over onze website terwijl uw telefoon goed beschermd is door een RQS-hoesje, en krijg snel antwoorden op de vragen die u heeft over het kweken van cannabis. Wij zijn er om te helpen en dus hebben we onze website ook geschikt gemaakt om te bekijken met uw iPhone.

Uw mobiele telefoon is een waardevol bezit wat goed beschermd dient te worden. Aangezien mobiele telefoons steeds geavanceerder, duurder en kwetsbaarder worden, willen we u een hoesje bieden wat uw iPhone 5 optimaal beschermt. Nooit meer dat gevoel van een acute hartverzakking als uw telefoon ergens tegenaan stoot of valt. Als u zaden en cannabisproducten bij ons aan het kopen bent, denk dan ook eens aan een goede bescherming voor uw dierbare telefoon die zijn waarde veel langer behoudt als hij onbeschadigd kan blijven functioneren.

Met ons RQS-telefoonhoesje is uw mobiele telefoon optimaal beschermd. Het hoesje met de kenmerkende goud-rode opdruk van RQS voorkomt beschadigingen. Het hoesje ligt bijzonder prettig in de hand en zal u met een glimlach herinneren aan uw leverancier van uitstekende cannabisproducten. U kunt het iPhone-hoesje natuurlijk bestellen met uw iPhone.

Maak u zich zorgen om uw onbeschermde iPhone 5? Doe er wat aan met ons rood-zwarte hoesje. Wat er ook gebeurt, met ons hoesje kan uw iPhone 5 weinig meer gebeuren, zeker weten. Als u bij een volgende gelegenheid onze website bezoekt, bekijk dan ook eens het hoesje voor de iPhone 5.  Door A. J. Geplaatst op 12/Jun/2014 :

  Aanhef : Pas adapté
  Commentaar : Pour l'Iphone 5S la coque est un peu juste et les boutons sur les côtés et le dessus sont difficiles à utiliser


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Login
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.