• Use-It-All Box
 • Use-It-All Box
 • Use-It-All Box

Use-It-All Box

Deze handige Use-It-All Box bevat belangrijke stoner benodigdheden, zoals lange vloei, filter tips, lucifers, snoep, kauwgom en een condoom. Met een Use-It-All Box in je zak heb je altijd alles bij de hand als je onderweg bent en mis je nooit meer een kans om te kletsen en contact te leggen!
(1) Schrijf een recensie
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Royal Queen Seeds – Use-It-All Box: Essentiële stoner benodigdheden in een praktische box.

"Heb je een vuurtje?" "Sorry, nee!" Oh, verdraaid! Denk er maar over na: hoe vaak zit je niet verlegen om een vuurtje, een vloeitje, kauwgom of een tip, maar heb je ze niet bij je? Allemaal gemiste kansen! Soms zijn het die simpele dingen, zoals een vuurtje of een stukje kauwgom, die geweldige kansen bieden om met iemand in gesprek te komen...

Royal Queen Seed heeft, in samenwerking met PoppyBox, een briljante oplossing bedacht voor dit probleem met de Use-It-All Box. De Royal Queen Seeds Use-It-All Box is een vindingrijke verzameling met essentiële stoner benodigdheden, die producten die we om de een of andere reden nooit bij de hand hebben als we ze echt, echt nodig hebben.

De Use-It-All Box bevat lucifers, lange vloei en filtertips, samen met een collectie van snoep, kauwgom en een condoom. Al deze goodies zijn netjes verpakt in een super-handige box, die je overal mee naartoe kan nemen.

De Use-It-All Box is jouw Zwitserse zakmes als je onderweg bent en perfect gezelschap voor in de stad, op festivals, tijdens vakanties of simpelweg wanneer je spontaan bij je vrienden langsgaat. Ook is nagedacht over het formaat van de Use-It-All Box, zodat de box met gemak in je jaszak, rugzak of koffer past.

Mis nooit meer de kans op een praatje en zorg dat je deze onmisbare stoner-benodigheden altijd bij je hebt met de Royal Queen Seeds Use-It-All Box!

De Use-It-All Box bevat:

- 1 Condoom
- Snoep
- Kauwgom
- Lange vloei
- Filter tips
- Lucifers


  Door F. E. Geplaatst op 04/Jul/2017 :

  Aanhef : Geht so
  Commentaar : Die Box ist gut und platzsparend aufgebaut, hat magnetische Verschlüsse und bis auf das aller wichtigste (grün) ist alles dabei, was man zum rauchen benötigt. Die Streichhölzer sind ziemlich klein, was aber eigentlich kein Problem ist. Einzig negatives: das Kondom ist gerissen. Zum Glück direkt am Anfang, sonst wäre schlimmes passiert... Daher nur drei Sterne, da Sicherheit das wichtigste ist.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

Momenteel geen vragen van klanten.

Only registered user can ask a question. Inloggen
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.