• Damiana

Damiana

Deze subtropische plant geeft elke kruidenmix een heerlijke muntsmaak. Damiana geeft je een ontspannen gevoel en is daarmee een geweldige aanvulling op het effect van je favoriete planten. Met gedroogde damiana kun je een verfrissende thee zetten. Je kunt er ook extracten en tincturen op alcoholbasis mee maken.
(2) Schrijf een recensie
Aanbieding !
In prijs verlaagd !
€ 11.00

€ 11.00 (-0%)

Koop en win 11 punten
  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

Damiana: ontdek de magie van Turnera diffusa

Damiana is een 100% biologisch product met een muntachtige, kruidige en nootachtige smaak. Daarmee is het een geweldige aanvulling op het terpenenprofiel van de meeste wietsoorten.

Wat is damiana?

Damiana, ook wel bekend als Turnera diffusa, komt oorspronkelijk voor in het subtropische klimaat van zuidelijk Texas, Mexico, Centraal-Amerika, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. Inheemse culturen gebruikten de plant lang voordat dit in de geschiedenis werd vastgelegd. Tegenwoordig vind je het regelmatig terug in alcoholische drankjes, die daardoor een aantrekkelijke gele tint hebben.

Net als passiebloem, is damiana een lid van de Passifloraceae familie. De plant heeft mooie, gele bloemen. De prachtige bloesems ontwikkelen zich tot vruchten die op vijgen lijken.

Effecten van damiana

Damiana heeft een lange geschiedenis. Inheemse volken gebruikten de plant voor diverse traditionele toepassingen. Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen damiana vanwege het ontspannende effect. Je kunt op veel verschillende manieren van deze plant genieten. Sommige mensen mengen het met alcohol om een extract te maken. Anderen zetten damiana-thee om de ziel te verwarmen en het lichaam te verfrissen.

Hoe gebruik je damiana?

De damiana die wij verkopen, bestaat uit gedroogd plantenmateriaal. Het werkt geweldig en het is erg veelzijdig. Damiana bevat prettige fytochemische stoffen die een prachtige aanvulling zijn op andere terpenen.

Onze damiana is helemaal biologisch. Je hoeft dus niet bang te zijn voor restanten van pesticiden die men vaak gebruikt bij conventionele landbouw.

Elke verpakking bevat 50g gedroogde damiana.


    Door M. F. Geplaatst op 18/Aug/2021 :

    Aanhef : Love it !!
    Commentaar : Tastes good , and perfect to use instead of tobacco. It blends perfectly with Cannabis, enhancing some terpenes and a fresh flavour !! Love it to smoke it just like rolling cigarettes. (it might be a bit hard for some users to get used to it) Thanks to this product and cannabis i no longer smoke the harsh chemicals of the tobacco companies. Much love RQS !!


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.