Cannabis Cup

Het kweken en kruisen van verschillende cannabissoorten is bijna een kunstvorm te noemen. Ieder jaar beweren honderden verschillende bedrijven en hobbyisten de beste soort te hebben ontwikkeld. Om een goed en eerlijk beeld te kunnen krijgen welke cannabis nu daadwerkelijk de beste van zijn soort is, wordt er jaarlijks een prestigieus evenement georganiseerd waarbij onafhankelijke juryleden bepalen welke cannabis dit jaar als beste wordt ervaren.

Inmiddels zijn er meerdere cannabisevenementen per jaar die ieder een eigen competitie hebben. De meest bekende cannabiscups zijn de High Life Cannabis Cup, Spannabis Cup, De Oiartzun Cup en de High Times Cannabis Cup.

In de zoektocht naar de beste Marihuanaplant gaat Royal Queen Seeds al jaren de strijd aan met de concurrentie om ervoor te zorgen dat onze klanten met zekerheid de best mogelijke cannabiszaden krijgen. Door onze jarenlange ervaring in het kruisen van de beste cannabissoorten is het ons gelukt om maar liefst 8 prestigieuze cannabiscups te winnen!

Hieronder vind je een overzicht van onze winnaars:

 

Royal Queen Seeds Amnesia Haze Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Northern Light Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Northern Light Automatic Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Royal Dwarf Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Royal Haze Automatic Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds Royal Moby Cannabis Cup Winner
Royal Queen Seeds Shining Silver Haze Cannabis Cup WinnerRoyal Queen Seeds White Widow Cannabis Cup Winner