RQS CANNABIS CUP WINNERS

Het kweken en kruisen van verschillende cannabissoorten is bijna een kunstvorm te noemen. Ieder jaar beweren honderden verschillende bedrijven en hobbyisten de beste soort te hebben ontwikkeld. Om een goed en eerlijk beeld te kunnen krijgen welke cannabis nu daadwerkelijk de beste van zijn soort is, wordt er jaarlijks een prestigieus evenement georganiseerd waarbij onafhankelijke juryleden bepalen welke cannabis dit jaar als beste wordt ervaren.

Inmiddels zijn er meerdere cannabisevenementen per jaar die ieder een eigen competitie hebben. De meest bekende cannabiscups zijn de High Life Cannabis Cup, Spannabis Cup, De Oiartzun Cup en de High Times Cannabis Cup.

In de zoektocht naar de beste Marihuanaplant gaat Royal Queen Seeds al jaren de strijd aan met de concurrentie om ervoor te zorgen dat onze klanten met zekerheid de best mogelijke cannabiszaden krijgen. Door onze jarenlange ervaring in het kruisen van de beste cannabissoorten is het ons gelukt om maar liefst 8 prestigieuze cannabiscups te winnen!

Hieronder vind je een overzicht van onze winnaars:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.