White Widow wietsoorten

Ontdek de erfenis van White Widow en geniet van de beste kruisingen met haar originele genen. Deze nakomelingen zorgen voor een sociale en motiverende ervaring, ideaal voor actieve dagen. Bekijk ze hieronder.

5  Producten
  • Royal Moby
  • White Widow
  • White Widow Auto
  • White Widow Regular
  • Fruit Spirit

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

De genen van White Widow: waar komen ze vandaan?

White Widow is een van de bekendste soorten wiet. Maar waar komt ze precies vandaan? Het verhaal van de strain begint bij een groep ervaren breeders en strain hunters. Scott Blakey (Shantibaba), Arjan Roskam en Ingemar De Sjamaan speelden allemaal een rol bij het veiligstellen van de ouders en het creëren van de nakomelingen. White Widow is het resultaat van een kruising tussen een Braziliaans sativa landras en een Zuid-Indiase indica.

De voordelen van White Widow strains

White Widow en haar vele nakomelingen staan bekend om hun stimulerende, creatieve en motiverende effecten. Naar moderne maatstaven is het THC percentage van de originele strain relatief bescheiden, maar de kruidige, houtachtige terpenen versterken het effect. Als je houdt van cerebrale soorten wiet die je overdag een extra boost motivatie geven, dan zijn White Widow strains echt iets voor jou!