RQS Haarlemstraat Shop

Bezoek De Officiële Royal Queen Seeds Winkel In Amsterdam

In het hartje van Amsterdam ligt al een aantal jaar de Royal Queen Seeds Store. Vanaf de eerste dag liep het meteen al storm in dit kleine maar zeer gespecialiseerde winkeltje, en dat is niet alleen te danken aan de unieke ligging, maar zeker ook aan het kwalitatief hoogwaardige en gevarieerde assortiment en de meer dan scherpe prijzen.

Duizenden toeristen, dagjesmensen en bezoekers hebben de weg naar deze shop dan ook al weten te vinden en de Royal Queen Seeds Store is daarmee een begrip geworden onder kwekers in heel Europa.

Om aan haar internationale aspiraties te voldoen is het menu van de shop aangepast. Door de almaar stijgende populariteit van gefeminiseerde zaden vormen deze nu de hoofdmoot op het menu. Royal Queen Seeds, het huismerk van de winkel, zijn daarbij de belangrijkste en best geprijsde zaden die er te koop zijn.

Beroemde soortjes als de White Widow en Northern Lights horen natuurlijk tot het assortiment, maar ook bijvoorbeeld de Spaanse tophit Critical of de oer-Hollandse Amnesia Haze. Alles gekweekt, verbeterd, gestabiliseerd en gefeminiseerd door Royal Queen Seeds’ eigen topkwekers uit Spanje!

DAMSTRAAT: Verplichte Stop

Daarmee is de Royal Queen Seeds Store een verplichte stop geworden voor genetica shoppers uit de hele wereld. Ga er eens langs als je in de buurt bent, en spreek met de gekwalificeerde verkopers, waarvan er één maar liefst 5 talen spreekt. De European Seed Bank is niet alleen de makkelijkst te vinden zadenshop van heel Amsterdam, maar ook beslist de goedkoopste.

Royal Queen Seeds Store

De route? Als je op de Dam staat met je gezicht naar hotel Krasnapolsky toe, loop dan de Damstraat in, dat is de winkelstraat aan de rechterkant van het hotel. Loop door tot aan de eerste brug, richting de Wallen. Voor de brug, aan je rechterhand, zie je dan vanzelf de shop en weet je dat je het juiste hoekpandje hebt gevonden!

RQS Damstraat Shop
De Royal Queen Seeds Store is echt een must-see stoppen voor zaad kopers van over de hele wereld.
 

AMSTERDAM RQS Stores

RQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google Maps LinkRQS Damstraat 46, 1012 JM Amsterdam Google 360º Tour

More RQS Brand Stores

RQS Barcelona

Store Locator

  • Discover more RQS brand stores
  • Find Our Resellers & Partners

Find an RQS store

 

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.