7 Makkelijke Stappen Om Cannabis Te Telen

Legale cannabis is de norm aan het worden in de Verenigde Staten en in vele andere landen in de wereld. Hoera!! Alhoewel het nog niet officieel is, is het ogenschijnlijk legaal in de meeste Europese landen en als het niet legaal is, dan wordt het zeker getolereerd.

Dus, jij bent tot het besluit gekomen om je eigen cannabis te kweken. Goed gedaan! Je zult snel deel uitmaken van de snel groeiende cultuur. Het fenomeen van eigen gekweekte marihuana neemt de wereld over.

Je eigen cannabis telen is een leuke en goedkope manier om toppen van hoge kwaliteit in jouw potje te stoppen. Marihuana is een taaie plant die kan groeien in veel verschillende klimaten, in de kas of binnenshuis lukt dat het hele jaar.

Inhoud:

CANNABIS IS JOUW VRIEND

Net als alle teelt, is het telen van cannabis een handigheid die je ontwikkelt door de tijd. Het is makkelijk te leren maar om echt goed te worden moet je een blije stoner zijn die zijn hele leven er aan wil wijden. Je eigen wiet telen hoeft je niet af te schrikken. Het proces is niet moeilijk en je kan het zo goedkoop of duur maken als je wilt.

Het begrijpen van de grondbeginselen van het telen van cannabis is een goeie plek om te beginnen voor jouw marihuana telende reis. Op tijd doordachte beslissingen nemen zal uiteindelijk je opbrengsten maximaliseren. Deze zeven basisstappen geven jou een perfecte basiswijsheid om een expert te worden in het telen van marihuana.

STAP 1: HET KIEZEN VAN DE CANNABIS ZADEN

Cannabis Seeds

De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Sativa, indica, ruderalis, oneindig veel hybrids, zijn allemaal verkrijgbaar met een klik op de knop. Je weet waar je van houdt door je persoonlijke ervaring. Van welke soorten werd jij blij? Welke soorten hebben gefungeerd als een verzachtend medicijn voor jouw specifieke kwaal? Dit is waarschijnlijk een goede plek om te beginnen.

Denk nu met jouw persoonlijke smaak in gedachte aan je teel omstandigheden. Laat je het groeien in een klein kastje waar kleine snel groeiende planten zoals autoflowering soorten of indica's de beste en effectieve keuze zijn? Of heb je een mooie grote achtertuin waar je een of meer monsters direct in de aarde kan zetten of in grote potten?

STAP 2: CANNABIS GRONDBEGINSELEN

Cannabis Fundamentals

Om op zijn best te groeien en jou de sappige toppen te geven, zijn er over jouw liefde, cannabis wat belangrijke dingen die je moet weten.

LICHT: Voor een gezonde groei heeft marihuana meer dan twaalf uur licht per vierentwintig uur nodig. Binnenshuis kun je dit besturen met timers. De ontkieming buiten moet uitgesteld worden totdat de planten meer dan twaalf uur daglicht krijgen en op zijn minst acht uur direct zonlicht per dag.

GROEI MIDDLE: Biologische telers zullen altijd een soort grond gebruiken, hoe dan ook. Maar, aarde is niet je enige keuze. Neutrale middelen die totaal van voeding afhankelijk zijn, zijn onder meer kokos, perliet, vermiculiet of steenwol. Aeroponics, pure hydroponic of diep water planten hebben helemaal geen groeibodem nodig. De hangende wortels krijgen hun voedingsstoffen direct van de voedingsmix.

WATER: Net zoals alle levende dingen heeft cannabis water nodig om te groeien, bloeien en zijn biologische functies te kunnen vervullen. Als je ergens woont waar het geregeld regent kunnen je planten die buiten groeien zich waarschijnlijk redden met wat ze krijgen van natuur alleen. Grote cannabis planten staan erom bekend dat ze heel veel dorst hebben. Als je van plan bent het zo groot aan te pakken zou je zeker wat water bij moeten geven tussen de regenbuien door.

Binnenshuis is water het middel dat de voedingsstoffen in zich heeft. Onbewerkt water wordt gebruikt om de hydroponic en de aardeloze systemen regelmatig te flushen. de pH waarde van je water is erg belangrijk. De voorzichtige cannabis kweker heeft een goede pH-meter wat deel uitmaakt van een uitgebreide groei kit.

TEMPERATUUR: Cannabis is een hele taaie plant en kan goed overleven in kou en hitte. Maar net zoals jij en ik kan het gestrest raken en niet goed functioneren in extreme omstandigheden. Cannabis kan doodgaan door te bevriezen of te koken. Het kan ook helemaal stoppen met groeien. Het zal in survival modus gaan als de temperaturen te hoog of te laag zijn voor een langdurige periode. Zevenentwintig graden Celcius is de ideale temperatuur om cannabis goed te laten groeien. Binnenshuis is dat makkelijk te bewerkstelligen door ventilatoren, airconditioning, verwarming en koelmatten. Belichting zal zeker hitte veroorzaken die gelucht moeten worden.

Buitenshuis moet je de goeie tijd uitkiezen. Weet hoe het klimaat werkt. Gebruik een zonnecyclus app of schrijf het op om zeker te weten dat je de timing goed hebt. Als je te vroeg bent zullen je planten meteen gaan bloeien, en dan gaan re-veggen als er meer daglicht komt. Dit is niet de bedoeling. Je bloemen zullen niet de goeie vorm krijgen als de bloeitijd begint. Ben je te laat, dan heb je maar een kleine plant met minder bloei mogelijkheden.

VOEDINGSSTOFFEN: Net zoals alle levende dingen heeft cannabis ook voedsel nodig om te groeien. Een goeie brokkelige bodem mix die rijk is aan compost, levende organismen, vitaminen en mineralen kunnen je planten voorzien van genoeg voedsel voor hun hele levenscyclus.

Water geven met compost-thee en andere biologische mengsels zoals een melasse of veren maaltijd zal je bodemkwaliteit verbeteren en zullen de planten helpen gezond te groeien.

Met hydroponics of andere neutrale middelen voorzie je al het levensbloed van je planten van een goed doordachte voedzame mix. Normaal gesproken specifiek afgestemd op marihuana. Speciaal gemaakte brouwsels worden exclusief gemaakt voor welke aardeloze bodem je dan ook kiest.

LUCHTVOCHTIGHEID: Buiten heb je niet echt controle over deze factor en ben je overgeleverd aan het klimaat. Het voordeel is dat de variaties in luchtvochtigheid en de robuuste biologische functies die een plant nodig heeft om zich aan deze situatie aan te passen maakt dat je plant extra sterk wordt!

Binnen is het heel belangrijk om de vochtigheid in de gaten te houden van zaad tot bloem. De blaadjes zuigen de vochtigheid op als deel van hun dagelijks functioneren. Goed uitgebalanceerde luchtvochtigheid zorgt voor een plaag en schimmelvrije omgeving.

Kastje, kweektent or een speciale kweekruimte. Direct in de aarde of in buiten in potten. Zelfs tussen behulpzame planten in je tuin moeten deze punten voor jouw marihuana allemaal in balans zijn om goed te groeien en jou de hoge kwaliteit met hars doordrenkte toppen te geven.

STAP 3: LICHT VOOR HET TELEN VAN CANNABIS BINNEN

Cannabis Lighting

Met de legalisatie, is er een totale explosie geweest in de keuzes die er zijn in licht en teel kamers voor het binnen telen van cannabis. Je budget is dan de doorslaggevende factor.

TEELKASTEN: Totaal ingericht voor het groeien van cannabis en helemaal klaar om te gaan geavanceerde teelkastjes worden gemaakt door mensen die tientallen jaren ervaring hebben. Als je ergens een paar duizend euro hebt liggen. Lichten, ventilatoren, aparte kloon, veg- en bloeikamers, timers en koolstoffilters, allemaal klaar om te gaan en te gebruiken.

LICHTEN VOOR ALLE PRIJSKLASSEN: Aan de andere kant kun je een simpele maar effectieve CFL (Compact Fluorescent Light) of een klein LED-paneel (Light Emitting Diode) setup kopen voor minder dan 300 euro. Het telen van geweldige toppen in reserve kastjes. Andere compacte fluoriserende lichten zoals T5 latten zijn er in verschillende soorten voor het veggen en bloeien en passen ook in een kleine ruimte.

HPS (High-Pressure Sodium) en MH (Metal Halide) lampen zijn traditionele groeilicht typen. Een 1000W HPS met reflectoren kan heel efficiënt een oppervlakte van 1.5 x 1.5 meter belichten en voor een goede groei zorgen. Vergelijkbaar, een 600W MH lamp kan dezelfde oppervlakte belichten en zal je wereldklasse bloemen geven aan het einde van de groeiperiode. De warmte factor van deze lichten moet meegenomen worden in gedachte. Als het niet goed afgesteld wordt, zal je teelruimte binnen de kortste keren te heet worden voor gezonde cananbisteelt.

STAP 4: ONTKIEMING EN MARIHUANA ZAAILINGEN

Cannabis Seedlings

Jouw eigen cannabis teel avontuur begint bij het ontkiemen van je zaden. Elk levensvatbaar zaadje heeft alle informatie in zich om uit te groeien tot een plant van de soort die jij gekozen hebt. Alles wat ze nodig hebben zijn de juiste condities en de levenscyclus zal beginnen. Zaden zullen niet ontkiemen totdat er is voldaan aan 3 specifieke benodigdheden. Water, de correcte temperatuur (warmte) en een goeie locatie.

Het telen van cannabis is een biologisch proces zonder hele strenge regels. Het is geen lineair systeem dat je uit je hoofd moet leren maar een kunstvorm die je je eigen moet maken. Er zijn een aantal zeer effectieve methodes om cannabis te ontkiemen. Door de tijd heen zul je uitvinden welke het beste werkt voor jou.

STOP HET DIRECT IN JE GROEIMIDDEL: Plaats de zaden direct in je groeimiddel, op deze manier omzeil je de shock van het verpotten. Het is vaak makkelijker om te ontkiemen in een kleine pot van je gekozen groeimiddel om het vervolgens te verpotten of te verplaatsen naar de tuin.

KEUKEN PAPIER: Zaadjes worden op een vochtig stuk keukenpapier gelegd op een schaaltje ergens op een warme donkere plek. Normaal gesproken wordt het bedekt met plastic of met een bordje om de vochtigheid op peil te houden. Na een paar dagen tot een week zie je het zaadje ontspringen.

JIFFIES, PLUGS EN STEENWOL BEGINSELEN: Dit is makkelijk te onderhouden omdat je 50 zaadjes kunt laten ontkiemen op een hele kleine oppervlakte. Als de ontkiemde zaadjes zover zijn kunnen ze naar hun uiteindelijke plek zonder dat de wortels beschadigd worden.

IN WATER: Laat de zaadjes simpelweg staan in water dat is verrijkt met enzymen totdat je de hoofdwortel ziet, stop het dan in je groeimiddel. De zaailingen zullen snel van start gaan te groeien en binnen een week door de oppervlakte heenkomen.

ONTKIEMING STATIONS: Deze bieden grote controle over de ontkiemingsomgeving. In ontkieming stations kun je de luchtvochtigheid en de temperatuur instellen en je kunt het ontkiemingsproces versnellen.

Als je planten door de oppervlakte heen zijn gebroken en als de zaadlobben zich hebben ontdaan van hun zaad schilletjes en open zijn gegaan om de eerste blaadjes te laten groeien, dan begint de fotosynthese. Nu heb je een echt marihuana zaailing die op weg is om binnenshuis een zware harsachtige miniatuur of buitenshuis een krachtige boom te worden.

STAP 5: DE GROEIFASE VAN CANNABIS

Vegetative Cannabis Growth

Op het moment dat de groene bladeren het licht zien begint de fotosynthese in al zijn vurigheid. Je planten beginnen voedingsstoffen tot zich te nemen en de groeifase is begonnen.

BINNENSHUIS: Lichten worden gezet op 18 uur per dag, 6 uur per nacht regime. Dit hoeft niet samen te vallen met de echte daglicht uren, je kunt het zo instellen dat het jou het beste uitkomt. Als je met elektrische instrumenten bezig bent kan het lonen om het in de daluren te doen.

e planten zijn het gelukkigst in biologische grond of als ze voedingsstoffen krijgen die aansluiten bij de groeifase. Genoeg doorstromende lucht die je krijgt door een ventilator zorgt ervoor dat de temperatuur onder controle blijft en dat je planten sterk worden. Exotische disciplines kunnen gebruikt worden zoals kooldioxide toevoegen aan de ruimte. Het low-stress training of scroggen kan gedaan worden om de groeisnelheid en bloei-potentie van de cannabis plant binnenshuis te verbeteren.

Hoe Lang Duurt De Bloeifase?

De bloeifase kan zo lang duren als je wil. Dit hangt er ook vanaf of je een hoop kleine plantjes wil die je ruimte innemen met de Sea Of Green groeimethode. Of dat je kiest voor een paar grote planten die getopt zijn en zo bijgehouden worden dat ze grote klusters krijgen.

BUITENSHUIS: Cannabis groeit heel erg snel zodra de zonuren gaan toenemen van de lente naar de zomer. Ongelimiteerde ruimte voor de wortels en goede genetica kan een plant laten uitgroeien tot wel 3 of 4 meter tijdens de groeifase.

De meeste planten tegenwoordig worden constant getopt en bijgehouden tijdens het hele groeiproces. Dit zorgt voor een gelijke bedekking en groei met toppen van ongeveer dezelfde grootte tijdens de bloeifase. Cannabis zal echt goed gaan veggen als er meer dan 12 uur zonlicht per dag is. Hoe verderaf je zit van de evenaar hoe korter de veg-tijd is voordat je cannabis zal gaan bloeien.

STAP 6: DE BLOEIFASE VAN GEZONDE MARIHUANA

Vegetative Cannabis Growth

Bloeien en knopvorming maken deel uit van dezelfde groeifase van de marihuana plant. De komende maanden zullen spannende tijden zijn omdat de aroma's zich dan gaan ontwikkelen. Je zult interessante bloemenpatronen gaan zien die passen bij de soort die jij hebt gekozen. De bloeifase heeft specifieke hoofdstukken die horen bij alle soorten cannabis planten en die begint als het veggen klaar is.

Buitenshuis kan de eerste fase van de bloei te zien zijn wanneer de hitte van de zomer voorbij is en de herfst eraan komt. Binnenshuis kun je zelf bepalen wanneer de bloeiperiode begint door het licht schema aan te passen naar 12 uur per dag 12 uur per nacht fotoperiode. Het verschilt per soort maar cannabis kan bloeien als een reactie op 3 mogelijke eigenschappen.

Afhangende van het soort, zal cannabis reageren op hormonale veranderingen die ervoor zorgen dan die kan blijven veggen of gaan beginnen te bloeien. Er zijn normaal gesproken twee types APD en autoflowering:

  • ADP of Absolute Photo Determinate planten vertrouwen op een hormoon dat gevoelig is voor licht om te kunnen blijven veggen. Dit hormoon voorkomt dat de plant gaat bloeien als het actief is. Het wordt inactief gemaakt als het licht minder wordt en als de nachten langer beginnen te worden. Twaalf uur of meer nacht zal de bloei in gang zetten.
  • Met autoflowering soorten, is ditzelfde hormoon leeftijdsafhankelijk. De plant stopt met het produceren hiervan wanneer het een bepaalde soort-specifieke leeftijd heeft bereikt en de bloeifase zal dan beginnen ondanks de fotoperiode. Dit kan al gebeuren binnen 2 weken na de ontkieming.

Verschillende Bloei Stadia

DIFFERENTIATIE: In het begin van de bloeifase is een duidelijke verandering te zien in de groeipatronen. In plaats van het streven en stretchen wat er gebeurd in de vegging fase, beginnen de takken te zigzaggen en iets minder hard de lucht in te schieten met kleinere afstanden tussen de aftakkingen. Differentiatie is heel duidelijk te zien.

BLOEIEN: Bloeien heeft bij elke soort plant hetzelfde verloop in stadia, maar met verschillende lengtes van tijd. Een snelle indica zit al gedroogd in je pijp weken voordat een lang rijpende sativa dat doet.

Snel na de differentiatie, zullen echte goede bloemen zich gaan vormen. Kelken zullen te zien zijn aan de knooppunten van de takken waardoor het snel puffballs zal creëren die bedekt zijn met stampers. De gewilde harsen zijn zich al aan het vormen in de jonge trichomen op de stampers, kelken, en bladoppervlakte.

De grote groepen kelken groeien mooi strak omhoog. Dit geeft ruimte voor frisse fluoriserende trossen en top-specifieke bladeren. Anders dan bij suiker bladeren, zijn deze nieuwe bladeren dikker, kleiner en vaak heel erg gerimpeld en gehuld in trichomen. Ze worden uiteindelijk gedeeltelijk ondergedompeld in de zwellende bloemtrossen.

Na een paar weken vermenigvuldigen deze trossen zich en vormen ze grote toppen bedekt met harsige opgezwollen trichomen. Als je het verder laat groeien zullen de kelken en de trichomen opzwellen met een overvloedige hoeveelheid geliefde harsen. Daarna zal de plant snel volwassen worden.

STAP 7: OOGSTEN, DROGEN & UITHARDEN VOOR DE BESTE KWALITEIT TOPPEN

Curing Cannabis

Tijdens de laatste paar weken, kunnen voedingsstoffen gestopt worden en worden je planten doorgespoeld met schoon water. Hiermee krijg je gegarandeerd een pure smaak, zonder voedingsstoffen of opgebouwde zout nasmaak.

Wanneer Is Mijn Cannabis Klaar Met Groeien?

Nu het overdadig is bedekt met trichomen, zijn de stampers aan het krimpen en van kleur aan het veranderen. Het licht eraan welke soort je hebt maar diep oranje, lichtpaarse, bruine, of vuurrode tinten kunnen tevoorschijn komen. De opgezwollen harszakjes beginnen ook op hun beurt van kleur te veranderen over de hele plant. Eerst van wit naar melkachtig, dan melkachtig naar amberkleurig. De bloemtrossen zijn zo opgezwollen dat het lijkt alsof ze binnenstebuiten zitten.

Deze tekenen geven aan dat het tijd is om de resultaten van jouw harde werk te oogsten.

  • Voor hogere THC inhoud, oogst dan waneer de trichomen 20-30% amberkleurig zijn.
  • Voor een breder cannabinoïde profiel, oogst je als de trichomen 60-80% amberkleurig zijn. Houd het goed in de gaten want deze veranderingen kunnen binnen 24 uur gebeuren.

De Cannabis Plant Oogsten

Er is niet een vaste manier om te oogsten. Ga gewoon aan de slag en leer het door het te doen. Sommigen halen alle bladeren eraf terwijl de plant nog staat, en gaan dan verder met de plant uit elkaar te halen. De takken kunnen dan opgehangen worden om te drogen en individuele toppen op een droogrek worden geplaatst. Sommigen halen alleen de grote suiker bladen weg, om het vervolgens te oogsten en de hele plant te drogen te hangen.

Er zijn geen specifieke regels behalve, ben voorzichtig. Je wilt de kwetsbare trichomen zo weinig mogelijk storen.

Cannabis Drogen En Uitharden

Droog je toppen in een donkere koele plek met een lage luchtvochtigheid. Idealiter zou dit proces op minst 2 weken moeten duren.

Check regelmatig of het niet te hard uitdroogt of dat er schimmel ontstaat. Zodra het gedroogd is, zullen dunne takjes makkelijk breken. Dikke takken zullen nog steeds redelijk flexibel zijn.

Het chlorophyll is verlaagd en het groen van de groei heeft plaats gemaakt voor de kleuren die bij de soort hoort. Grijzig geel-bruine, terra cotta, lichtgroene of zelfs diepe blauwe en paarse kleuren kunnen ontstaan zodra de echte kleuren van de toppen tevoorschijn komen.

Het Opbergen Van Uitgeharde Toppen

Op dit moment stop je losjes wat van jouw schat in een goed geseald glazen potje.

Open de bovenkant 1 keer per dag in de eerste 2 weken. Dit laat de opgebouwde vochtigheid eruit waardoor je toppen kunnen gaan schimmelen. Als de bloemen eenmaal gedroogd zijn, hoef je dit nog maar 1 keer per week te doen. Je wilt niet dat weken van hard werken voor niets zijn geweest door te weinig aandacht te geven in deze laatste fase.

Dry Cure Buds

Hoe Lang Duurt Het Om Cannabis Uit Te Harden?

Je kunt zolang uitharden als je wilt. Besef dat de psychotrope onderdeeltjes een watermolecuul verliezen als ze op de juiste wijze gehard worden en daardoor meer psychoactief worden. Dit duurt op z'n minst 6 weken als er gehard wordt onder ideale omstandigheden. Hoe langer het uithardings-proces des te fijner het resultaat. Bewaar je potten in een donkere koele plek. THC breekt af in andere cannabinoïden na een tijdje als het wordt blootgesteld aan licht.

Als je niet zeker weet hoe droog je toppen moeten zijn, probeer dat een beetje uit als ze aan het drogen zijn zodat je het weet voor de volgende keer. Droge cannabis voel niet helemaal droog aan omdat het nog harsig aanvoelt. Je zult die fijnzinnigheid gauw onder de knie krijgen.

Genieten van je eigen perfect gekweekte cannabis is niet moeilijk. Wat aandacht en geduld kunnen leiden tot geurige opbrengsten, zelfs in de kleinste plekken.

Geniet van het kweken vrienden!

DE HOOGSTE TIJD OM EEN STRAIN TE SELECTEREN

Het selecteren van de juiste strain is misschien wel de belangrijkste beslissing alvorens je cannabis gaat kweken. Er zijn honderden bekende strains op de markt en misschien ook wel honderden waarvan het bestaan onbekend is. Het selecteren van de meest geschikte strain lijkt soms monnikenwerk. Daarom hebben we verschillende top 10-lijsten samengesteld om kwekers inzicht te geven in welke soort uit elke categorie het beste bij ze past.

Onze top 10-lijst met autoflowering cannabiszaden bestaat uit variëteiten als Royal Gorilla Automatic, Royal Cookies Automatic en Northern Light Automatic. Autoflowers zijn bij uitstek geschikt voor de beginnende kweker, maar zijn ook geliefd bij ervaren kwekers die een snelle kweek willen draaien. Van zaad tot oogst doen ze er gemiddeld acht weken over, ze blijven laag en vallen niet zo op.

Kwekers die graag kiezen voor een hoog oogstgewicht vinden wat ze zoeken in onze top 10 feminized cannabiszaden. Je vindt hier strains van wereldklasse, zoals Power Flower, Amnesia Haze en White Widow. Bewonder deze fantastische zaden maar eens. We hebben indica's voor een fysieke stone en sativa's waar je creatief en energiek van wordt. De bloei van deze cannabisvariëteiten moet je wel afdwingen met een lichtschema, maar daar staat tegenover dat het cannabinoïde-gehalte hoger is en ze meer opleveren dan een autoflower. 

Het roken van cannabis hoeft niet altijd alleen om een high te draaien. Cannabis bevat ook uiteenlopende hoeveelheden aromatische terpenen en elke strain trakteert je daarmee op een compleet andere rookervaring. In onze top 10 lekkerste cannabissoorten maak je kennis met de smakelijkste kruisingen die er zijn, zoals Fruit Spirit, Fat Banana en Haze Berry. Deze strains veroorzaken een smaakexplosie bij elke hijs. Ze lenen zich ook goed voor extracten en edibles en geven er een smakelijke draai aan.

Kush-variëteiten behoren tot de meest gezochte en meest geliefde zaden binnen de cannabiswereld. Ze zijn nazaten van landrassen uit de bergen van de Hindoekoesj en verwennen je met een zalig ontspannende, fysieke stone. Onze kwekers zijn erin geslaagd hiermee beresterke kruisingen te veredelen, zoals Candy Kush, Bubble Kush en Pineapple Kush. Maak gerust eens kennis met onze top 10 Kush-variëteiten.

TOP 6 GEMAKKELIJKE SOORTEN VOOR BEINNENDE KWEKERS

GREEN CRACK PUNCH: SNELLE SATIVA VOOR BEGINNERS

De meeste sativa's zijn kieskeurig en vereisen veel tijd en ervaring om hun ding te doen. Rokers blijven echter enthousiast over de energieke high en zalige smaak. Als je alle waarschuwingen in de wind slaat en een sativa wilt kweken, is Green Crack Punch een excellente keuze.

Deze Purple Punch X Green Crack-kruising is wel tegen een stootje bestand. Of je nu teveel of te weinig water geeft, je voedingsstoffen verkeerd mengt, de pH-waarde uit balans is of dat er wat licht binnenkomt, de oogst is altijd fantastisch! Na een bloeiperiode van 55-60 dagen genereert Green Crack Punch tot 500g/m² schitterende, veelkleurige, compacte toppen barstensvol hars.

De high van Green Crack Punch is echter wat overweldigend voor beginnende rokers. Met 20% is haar kracht bloedserieus, beginnend met Green Crack's razende energie en focus, voordat dit inzakt, uren later, tot een pijnstillende fysieke stone die perfect is om tot rust te komen. Bedank Purple Punch's indica-genen voor die vredevolle rust. De rook is zijdezacht en gevuld met vleugjes zure citroen, rijpe bosbessen en zoete druif.

Green Crack Punch

Buy Green Crack Punch

EASY BUD: WINDT ER GEEN DOEKJES OM

Autoflowering variëteiten zijn populair, omdat ze zowel snel als eenvoudig kweekbaar zijn. Easy Bud is zo'n variëteit. Ze windt er geen doekjes om; ze is snel klaar, laagblijvend en vergevingsgezind van aard. Ben je op zoek naar cannabiszaden die je een goede stash geven terwijl je nog ervaring opdoet? Ga dan voor Easy Bud.

Easy Bud heeft niet veel ruimte nodig. Binnen blijft ze onder de 60cm, maar is ze wel omvangrijk en gedrongen. De stevige zijtakken dragen makkelijk 275–325g/m² zonder gecompliceerde steunsystemen. Omdat ze van een witte indica afkomstig is, schitteren haar toppen van de ijzige hars, tussen gezonde donkergroene blaadjes.

Onervaren gebruikers of liefhebbers van een ochtendrooksessie kiezen voor Easy Bud! Haar THC-gehalte is met 12% gemiddeld voor een functionele stone. De roes is daarbij rustgevend. Daar ga je van chillen, maar je ervaart geen couch-lock. Ook niet als je tolerantie 0 bedraagt. Zelfs diehard stoners hebben plezier van deze toppen. Vooral als ze veel te sterke wiet gerookt hebben en door achtervolgingswanen geplaagd worden.

Easy Bud

Buy Easy Bud

CRITICAL: KEIGEMAKKELIJKE CUPWINNAAR

Keigemakkelijk en winnaar van diverse prijzen? Dat is gegarandeerd met deze medium geldboom. Beginners kunnen er goed mee uit de voeten. Maar ook broodkwekers gebruiken haar vaak. Of je nu een beginner bent of van kweekgemak houdt, al na één kweek is deze 7-weekse Afghani X Skunk je favoriete keuze.

Binnen blijft Critical met 140cm hoogte prettig handelbaar. Low- of high-stresstraining houden haar laag, indien gewenst. Herstellen doet ze in beide gevallen snel. Tijdens de laatste week vertoont ze naast haar groen ook herfstkleuren. Na een pijlsnelle bloeiperiode oogsten zelfs beginners 600g/m².

Critical is prettig gebalanceerd (60% indica, 40% sativa). Dat levert een evenwichtige stone op die zowel lichaam als geest beïnvloedt voor totale ontspanning. Ze is behoorlijk ontspannend, zonder overmatige energie of angstgevoelens te geven. Krijg je van supersterke wiet achtervolgingswanen? Met het THC-gehalte van Critical (18%) blijft die ellende je bespaard. Deze wiet is de meest rustgevende die er bestaat. Haar smaken zijn oldskool: gronderig en mierzoet.

Critical

Buy Critical

WHITE WIDOW: GEKONFIJTE PERFECTIE

White Widow is de oermoeder van de familie "White". Ze heeft talloze kruisingen voortgebracht. Toch is de originele Brazilian Sativa X Indian Indica de beste en het eenvoudigst te kweken. Ze wint vele prijzen en biedt kwekers al jarenlang kweekgemak. Stoners in hart en nieren zijn ook gek op haar harsrijke toppen en euforische roes. Tussen de rest van het aanbod is White Widow een lust voor het oog!

White Widow is een traditionele Hollandse kruising. Ze is namelijk geschikt om buiten bij koudere temperaturen goed te presteren. Voor torenhoge opbrengsten zet je haar flink in het licht. Dat is echter alleen binnen mogelijk. Voor de rest is White Widow geen zeurende weduwe. Ze vraagt niet om speciale aandacht of extra voedingsstoffen. Gebruik gewoon een goede potgrondmix of ander medium, laat haar niet uitdrogen, geef haar cannabisvoeding en na een bloeiperiode van 9 weken heb je een fantastische opbrengst.

White Widow bevat slechts 50% sativa-genen. Toch lijkt het alsof je een Haze rookt en vindt de high voornamelijk in je hoofd plaats. De initiële roes begint met gekriebel in je gezicht. Vervolgens knalt de hele boel uiteen in een enorme euforische wolk van geluk. Dat is wat tripperig, dus als je haar voor het eerst rookt, zou je een beetje moeten oppassen. Vooral als je wiet doorgaans een fysieke stone genereert. Ze smaakt fris en je herkent vleugjes dennen, maar ook wat zure citroen in de verte.

White Widow

Buy White Widow

ROYAL JACK AUTO: JACK HERER LEEFT VOORT

Royal Jack Auto blijft laag en groeit snel. Daarmee beschikken beginnende kwekers over klassieke Jack Herer-toppen. Ze benadert de originele variëteit zeer goed. De high is medicinaal met het typerende kruidenaroma van Jack. Combineer dit met White Widow en je eerste kweek bestaat uit een onverslaanbaar Hollands duo.

Royal Jack Auto is een autoflower. Binnen 2 weken na het kiemen vertoont ze al bloeiverschijnselen. Zelfs onder 24 uur licht. Na 10 weken is ze klaar voor de oogst. Waarom kweek je niet een paar autoflowers naast je reguliere strains? Dan heb je alvast wat gecurede Royal Jack Auto te blowen voordat je hoofdkweek klaar is.

Met een THC-gehalte van 16% is Royal Jack Auto een goede optie voor medicinaal of licht recreatief gebruik. Ze is zelfs geschikt als functioneel ochtendrokertje voor zeer tolerante mensen. De high gaat van start met een uiteenspatting van creativiteit en motivatie. Vervolgens ebt deze weg en ervaar je een chille lichamelijke roes die aangenaam aanvoelt. Haar smaak is bijna hetzelfde als de frisse kruidensmaak van Jack Herer.

Royal Jack Auto

Buy Royal Jack Automatic

SPECIAL QUEEN 1: VOORDELIGE TOPKWALITEIT

Beginnende kwekers verliezen in het begin altijd wel een paar zaadjes of planten. Special Queen 1 is een klassieke Skunk-afstammeling en scherp geprijsd. Je gaat dus niet failliet en oogst een aardige stash welriekende toppen. Begin pas aan zaden uit de hogere prijsklasse als je meer kweekervaring hebt.

Hoewel de Special Queen-zaden billijk geprijsd zijn, is de plant geen treuzelaar. Na een bloeiperiode van 7-8 weken zit ze vol zware, sterk geurende toppen (sativa-dominant). Het is mogelijk haar hydroponisch of op potgrond, binnen of buiten, met of zonder trainen te kweken en ze doet het altijd naar tevredenheid. Met een binnenopbrengst van 550g/m² en een opbrengst van 500g/plant buiten is Special Queen 1 aantrekkelijk voor zowel broodkwekers als amateurs.

Special Queen 1 verbetert de kracht van de originele Skunk dankzij een THC-gehalte van 18%. Daarmee is ze echt een blijvertje. Hoewel haar effecten sterker zijn en langer aanhouden, blijft ze een klassieker die overwegend cerebraal is en je humeur verbetert. Na een paar hijsjes gaan je oogleden hangen, verbreedt je glimlach en expanderen je gedachten. Special Queen 1 biedt een zoete fruitsmaak met een vleugje specerijen.

Special Queen 1

Buy Special Queen 1

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.